Uutisiin

PHOENIX CONTACT E-Mobility on vuoden 2019 innovaattori

03.06.2019

HPC-kehittäjä Dirk Moseke, HPC-projektipäällikkö Robert Ewendt ja CEO Michael Heinemann yhdessä tri Wladimir Klitschkon ja DDW-toimitusjohtajan Michael Oelmannin kanssa  

HPC-kehittäjä Dirk Moseke, HPC-projektipäällikkö Robert Ewendt ja CEO Michael Heinemann yhdessä tri Wladimir Klitschkon ja DDW-toimitusjohtajan Michael Oelmannin kanssa (valokuva: Uwe Erensmann/@uepress)

Torstaina siitä tuli virallista: Phoenix Contactin E-Mobility on "Vuoden 2019 innovaattori".

Michael Heinemann, Phoenix Contact E-Mobilityn toimitusjohtaja vastaanotti "DDW – Die Deutsche Wirtschaft“ -yrittäjäpalkinnon virallisesti Düsseldorfin tilaisuudessa: "Meille on suuri kunnia, että raati on valinnut meidät. Lisäksi saimme myös yleisöpalkinnon, jota emme osanneet lainkaan odottaa." Yhteensä 20 yritystä palkittiin, vain kolme niistä saivat lisäksi lukijaäänestyksellä valitun yleisöpalkinnon.

Yleisöpalkinnon luovutti henkilökohtaisesti tri Wladimir Klitschko. Ratkaiseva tekijä nimitykselle oli Phoenix Contactin E-Mobilityn pikalatauspistokkeelle kehittämä innovatiivinen High Power Charging -tekniikka (HPC). "Olette kuunnelleet asiakkaitanne", korostaa Armin Reins, Reinsclassen-agentuurin omistaja ja vuoden 2018 palkinnon saaja. Sähköauton lataaminen tällä tekniikalla vain 3-5 minuutissa 100 km:n ajomatkaa varten tulee olemaan ratkaiseva tekijä tulevaisuuden liikkuvuudessa. Näin lataustapahtuma on lähes yhtä lyhyt kuin perinteinen pysähdys huoltoasemalla.

Lataustekniikan merkittävän jatkokehityksen ytimessä on latauspistokkeeseen ja -johtoon integroitu ympäristö- ja huoltoystävällinen nestejäähdytys, joka mahdollistaa jopa 500 kW:n lataustehot. Reaaliaikaisen lämpötilamittauksen kautta jäähdytystehoa säädetään tarpeen mukaan ja näin ehkäistään tehokkaasti ylikuumeneminen. Robert Ewendt, HPC-latauspistokkeen projektipäällikkö kertoo "Olemme suorittaneet lähinnä perustutkimusta tämän latausteknologian sekä pistokkeen rakentamista varten. Ainoastaan pistokemalli oli määritetty normien mukaan."


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje