Uutisiin

COMPLETE line – kytkentäkaappisi kokonaisratkaisu

21.05.2019

COMPLETE line – kytkentäkaappisi kokonaisratkaisu  

Optimoi kytkentäkaapin rakennusrosessisi COMPLETE line -ohjelmalla

Phoenix Contact tarjoaa kattavan ratkaisun kytkentäkaapin rakentamisen kaikkien prosessien optimointiin.

COMPLETE line on järjestelmä, joka koostuu teknologisesti johtavista, toisiinsa räätälöidyistä laitteista, ohjelmistotuotteista, neuvontapalveluista ja järjestelmäratkaisuista. Sen optimoitu vuorovaikutus yksinkertaistaa suunnittelun työvaiheita, hankintaa, asennusta sekä käyttöä.

Kattava tuotevalikoima tarjoaa tuotteet kaikkiin kytkentäkaapin toimintoihin: liitäntään, kytkentään, erotukseen ja mittaukseen, ohjaukseen, syöttöön sekä automaatioon. COMPLETE line tarjoaa jokaiselle toiminnolle sopivan ratkaisun. Helppo, intuitiivinen käyttö säästää aikaa kytkentäkaappien asennuksessa, käyttöönotossa sekä huollossa.

Kaikkien Complete line -järjestelmän tuotteiden yhteensopivuus muotoilun ja lisätarvikkeiden suhteen mahdollistaa osien universaalin käytön, ja alentaa näin myös logistiikkakustannuksia. PROJECT complete -suunnittelu- ja merkintäohjelmisto on täydellinen järjestelmä kytkentäkaapin rakentamiseen. Lisäksi se mahdollistaa liitinkiskojen yksilöllisen suunnittelun, automaattisen testauksen ja suoran tilauksen.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje