Uutisiin

Suunnittelu- ja merkintäohjelmisto

24.05.2018

Suunnittelu- ja merkintäohjelmisto PROJECT complete  

Suunnittelusta valmiiseen liitinkiskoon asti PROJECT complete -ohjelmistolla.

Phoenix Contactin suunnittelu- ja merkintäohjelmisto PROJECT complete hallitsee koko prosessin suunnittelusta valmiin liitinkiskon toimittamiseen.

Intuitiivinen käyttöliittymä ja integroidut toiminnot, kuten automaattinen korjaus, nopea merkitseminen ja projektien 3D-visualisointi automatisoivat työvaiheita ja nopeuttavat huomattavasti projektinsuunnittelua.

Suunnitteluohjelmistossa on optimoidut rajapinnat kaikkiin yleisiin CAE-ohjelmistoratkaisuihin. Data siirretään sähkösuunnitteluohjelmasta yhdellä hiiren napsautuksella, ja vastaava riviliitin lisätään automaattisesti. Koko projekti voidaan tilata suoraan ja kätevästi verkossa. Ohjelmisto siirtää tarvittavat tiedot omasta suunnitelmasta Phoenix Contactin kotisivulle. Saat heti yksilöllisen hintalaskelman ja tiedot tuotteiden saatavuudesta. Tilaus voidaan tehdä viivytyksettä. PROJECT complete -ohjelmiston tehokas merkintätyökalu tukee kaikkia tulostuslaitteita ja Phoenix Contactin merkintämateriaaleja. Käytettävissä on suuri valikoima erilaisia malleja, symboleita ja muotoiluja yksilöllisten tulostustiedostojen nopeaa ja vaivatonta luomista varten.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje