Uutisiin

Uusi AC-latausohjaus ja laajennetut toiminnot

24.05.2018

AC-latausohjaus EV Charge Control Advanced Plus  

Uusi AC-latausohjaus yhdistää kaikki oleelliset toiminnot kompaktiin koteloon

Phoenix Contactin uusi AC-latausohjaus EV Charge Control Advanced Plus yhdistää latausprosessin kaikki oleelliset ohjaus- ja valvontatoiminnot kompaktiin koteloon.

Ohjaus tukee AC-lataamista IEC-61851-1:n mukaisesti, ja siinä on DC-vikavirtojen valvonta. Jos vikavirtoja ilmenee, ohjaus kytkeytyy automaattisesti pois, mikä parantaa latausaseman käytettävyyttä. Lisäksi järjestelmään on integroitu automaattinen latauspistokkeen vapautus virtakatkoksen sattuessa, mikä poistaa tällaisen tilanteen ongelmat. Käyttöliittymä perustuu RFID-yhteyteen ja valinnaisesti paikalliseen Whitelist- tai Backend-yhteyteen. RFID-lukija ja energianmittauslaitteet voidaan liittää kätevästi RS-485:n ja Modbus/RTU:n kautta. Ethernet-liittymä mahdollistaa latauspisteen kauko-ohjauksen ja valvonnan Modbus/TCP:n kautta. Valinnaisena AC-latausohjaukseen on saatavana integroitu 3G-modeemi ja OCPP-liittymä.

Monipuoliset integroidut toiminnot yksinkertaistavat latauspistorasioiden ja latauspylväiden rakentamista ja vähentävät asennusaikaa ja -kustannuksia. Siksi latausohjaus sopii varsinkin latausasemille ja -alueille puolijulkisissa tai yksityisissä tiloissa.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje