Uutisiin

Lämpösiirtotulostin teollisuuden sovelluksiin

04.09.2019

Lämpösiirtotulostin THERMOMARK CARD 2.0 ja THERMOMARK ROLL 2.0  

Joustava lämpösiirtotulostus kortti- ja rullaformaatissa olevien

Phoenix Contactin uuden sukupolven lämpösiirtotulostin luo teollisuuden merkinnät nopeasti, laadukkaasti ja kestävästi.

Phoenix Contactin uuden sukupolven lämpösiirtotulostimet luovat teollisuuden merkinnät nopeasti, laadukkaasti ja kestävästi. Tulostusjärjestelmät tekevät vaikutuksen integroidulla kosketusvärinäytöllä, jonka selkeät kuvakkeet auttavat siirtymään valikossa helposti ja mukavasti. THERMOMARK CARD 2.0 tulostaa merkintämateriaalit kortteina ja arkkeina. THERMOMARK ROLL 2.0 on monipuolinen ja tehokas rullatulostin erilaisille merkintämateriaaleille rullaformaatissa.

Lämpösiirtotulostusteknologian etuna on sen huoltovapaa käyttö. Automaattinen materiaalitunnistus varmistaa optimaalisen tulostusasetuksen ja ehkäisee virhetulostukset. THERMOMARK CARD 2.0 tulostaa materiaalit korttimuodossa vain 8 sekunnissa. Tulostusresoluutio on 300 dpi. THERMOMARK ROLL 2.0 työstää myös materiaalit liitin-, johdin-, kaapeli-, laite- ja järjestelmämerkinnöille 300 dpi:n tulostusresoluutiolla, maksimaalisella 105 mm:n tulostusleveydellä ja 1000 mm:n tulostuspituudella. Kummankin tulostusjärjestelmän helppo käyttö on kuvattu ohjevideoissa, jotka voidaan katsoa tulostimen näytöltä.

Merkintäohjelmisto PROJECT complete Marking ohjaa lämpösiirtotulostinta kuin myös kaikkia muita Phoenix Contactin merkintäjärjestelmiä yksinkertaisesti ja joustavasti.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Hyviä syitä hankkia THERMOMARK ROLL

Tutustu THERMOMARK ROLL -tulostusjärjestelmään!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje