Uutisiin

Phoenix Contact yhdistää Smart Services ja pilviteknologian liiketoiminnan

09.03.2020

Phoenix Contact

1. tammikuuta 2020 Phoenix Contact -yhtymä yhdistää digitaalisen palveluvalikoimasi uuteen tytäryhtiöön Phoenix Contact Smart Business GmbH Berliinissä. Se sisältää kaikki pilviteknologiaan, data-analytiikkaan ja ohjelmistopalveluihin liittyvät toiminnot.

Mukaan tähän uuteen yhtiöön tulee Berliinissä toiminut entinen start-up-yritys SmartB Energy Management GmbH, jonka osana Phoenix Contactin Corporate Venture Capital -sijoitusyhtiö on vuodesta 2017 lähtien toiminut ja josta se on viimeksi omistanut 100 prosenttia. Bad Pyrmontissa sijaitsevan IMA-toimialan (Industry Management and Automation) kaikki pilviteknologian yritystoiminnot siirretään uuteen yritykseen.

Se tarjoaa koko yritysryhmälle Software-as-a-Service -ohjelmistopalveluita kehittämisen, toiminnan ja myynnin alueella. Yritys koostuu 22 työntekijästä ja toimii Phoenix Contactille Data Science-Center of Competence -keskuksena. Toimitusjohtajaksi tulee Mathias Weßelmann, joka on aikaisemmin ollut vastuussa pilvitekniikasta Automation Systems Business Unitissa.

IoT:hen (Internet of Things) perustuvat pilvipohjaiset palvelut antavat käyttäjille yleiskuvan sovelluksensa tilasta ajasta ja paikasta riippumatta. Tehokas energiahallinnan hoitaminen, järjestelmien seisokkien vähentämien ja järjestelmien saatavuuden parantaminen voidaan hoitaa käyttämällä erilaisia algoritmeja ennustamiseen, optimointiin ja hallintaan.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje