Uutisiin

Nopea liitäntä ja varma syöttö

24.05.2018

Ethernet patch-paneeli  

Ethernet patch-paneeli

Phoenix Contactin kahdeksan uutta DIN-kiskolaitetta ovat monipuolisesti liitettävissä.

Ethernet patch-paneeli helpottaa ja nopeuttaa kenttä- ja kytkentäkaappijohdotusta. Phoenix Contactin kahdeksan uutta DIN-kiskolaitetta ovat monipuolisesti liitettävissä. IDC-, push-in- tai ruuviliitännät helpottavat kenttäkaapelien asentamista suljetussa liitäntätilassa.
                                                           
Kaapelisuoja voidaan liittää ilman työkaluja, ja vedonpoisto on molemmilla puolilla. Tämä säästää asennusaikaa. Valinnainen ylijännitesuoja suojaa liitettyjä päätelaitteita ja parantaa siten laitteiston käytettävyyttä. Lisäksi suojavirran valvonta on hyödyllinen diagnostiikkaväline. Potentiaalieroista tai EMC:stä johtuvista suojavirroista ilmoitetaan LEDillä. Asennusongelmat ilmenevät heti ilman työläitä mittauksia.
 
Tuotevalikoimaa täydentää kaksitoista Power over Ethernet (PoE) -injektoria, joiden avulla erillisiin Ethernet-laitteisiin, kuten kameroihin, lähetetään dataa ja jännitettä yhteisen kaapelin kautta. Patch-paneelin asennustekniikka ja suojatoiminnot ovat ensimmäistä kertaa saatavilla näihin kahteentoista laitteeseen. Näiden uusien tekniikoiden lisäksi laitteissa on jopa 60 watin teho ja galvaanisesti erotettu verkko-osa.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje