Uutisiin

Uudet toiminnot pilvipohjaiseen etäpalveluun

09.03.2020

mGuard Secure -etäpalvelu  

Pilvipohjainen etähuolto

Phoenix Contactin Secure-etäpalvelu uusine toimintoineen on saatavana nyt kautta maailman. Markkinoiden ja asiakkaiden vaatimuksiin perustuen versiossa 2.9 pilvipohjaista etähuoltoalustaa on nyt laajennettu seuraavilla ominaisuuksilla.

Premium Edition -asiakkaat saavat kaksinkertaisen siirtovolyymin huoltoyhteyttä kohden. Konfiguroitavien ajastimien kautta asiakas voi itse päättää tili- tai käyttäjätasolla, minkä ajan kuluttua automaattinen uloskirjautuminen tapahtuu.

Rajoittavissa ympäristöissä VPN-yhteys IPsec-protokollan käyttämien oletusporttien kautta ei ole usein mahdollista. Machine Path Finder -ominaisuuden sisältävä mGuard Secure -etäpalvelu tarjoaa mahdollisuuden muodostaa palomuuriystävällisen VPN-yhteyden. Lisäksi asiakas voi nyt aktivoida automaattisen sähköpostiviestin koneen VPN-yhteyden muodostamisessa. Mikäli tällainen VPN liittyy verkkoon, lähetetään tallennettuun osoitteeseen sähköposti.

Service Allocation mahdollistaa huoltoteknikkojen jakamisen käyttäjäryhmiin ja huoltoyhteyksien kohdistamisen näihin ryhmiin joustavasti.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje