Uutisiin

Tehokkaat DC/DC-muuntimet

29.11.2019

QUINT4-DC/DC-muuntimet  

Uudet QUINT4-DC/DC-muuntimet

Quint-tuotemalliston uuden sukupolven DC/DC-muunnin tarjoaa enemmän kuin ohjattu tasajännite. Laitteet yhdistävät DC-DC-muuntimen ominaisuuksia ja Quint Power-teholähteiden tuoteominaisuuksia. Tämä on markkinoilla täysin ainutkertaista.

Uusissa Quint DC/DC-muuntimissa on dynaaminen tehoreservi. Raskaiden kuormien käynnistämiseen dynaaminen boost tuottaa 5 sekunnin ajan kaksinkertaisen lähtötehon. SFB-tekniikan (Selective Fuse Breaking Technology) 6-kertainen nimellisvirta tuottaa 15 ms:n ajaksi riittävästi virtaa varmistamaan DC-virtapiirit luotettavasti ja taloudellisesti. Tavalliset johdonsuojakytkimet laukaistaan selektiivisesti, ja rinnakkain kytketyt laitteet toimivat edelleen. Jopa 125 %:n jatkuvatehoinen staattinen boost mahdollistaa järjestelmän yksinkertaisen laajentamisen.

Kattava merkinantojärjestelmä analogisilla ja digitaalisilla koskettimilla sekä relekoskettimilla mahdollistaa lisäksi järjestelmän ennakoivan tilavalvonnan. Mahdolliset muutokset käytössä tunnistetaan ajoissa ja virheet voidaan ehkäistä.

Lisäksi voidaan valita joko push-in- tai ruuviliitäntätekniikka. IECEx-hyväksyntä mahdollistaa käytön myös räjähdysvaarallisilla alueilla. -25 °C...+70 °C:een lämpötila-alue tekee laitteista monipuolisesti käytettäviä ja ne käynnistyvät jopa -40 °C:een ympäristölämpötilassa. Voit mukauttaa ilmoituskynnykset ja ominaiskäyrät yksilöllisesti NFC-liitännän kautta.


PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje