PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH Herrenbergissä, Saksassa

Täydellinen liitäntä

Teknologiakeskus pyöröpistoliittimille M5 - M58.

Phoenix Contact Connector Technology GmbH on Phoenix Contact -konsernin teknologiakeskus pyöröpistoliittimille. M5-M58-kokoisten pyöröpistoliitinten lisäksi yritys kehittää, suunnittelee ja valmistaa asiakkaan toivomusten mukaisia kaapelointijärjestelmiä ja ratkaisuja. Lisätietoja tuotteista saat Phoenix Contactin maailmanlaajuisen myyntiverkoston kautta.

Ratkaisut signaaleja, dataa ja tehoa varten

Herrenbergin toimipiste on varustettu nykyaikaisimmilla laitteistoilla muovivaluprosesseja, kaapelikalustusta, asennusta, laiterakennusta ja mekaanista valmistusta varten.

Kattava tuotevalikoima sisältää signaalien, datan ja tehon siirtoon tarvittavien pyöröpistoliitinten lisäksi myös innovatiiviset hybridipistoliittimet. Kansainväliset hyväksynnät sekä lukuisat eri mallit, koodaukset ja suojausluokat tarjoavat tuotevalikoiman, joka mahdollistaa koneiden ja laitteistojen, sähköisten käyttölaitteiden, valmistusrobottien sekä infrastruktuurisovelluksissa käytettävien laitteiden yksilölliset liitäntäratkaisut.

Monivuotinen kokemus

Phoenix Contact Connector Technology GmbH perustettiin vuonna 1989 nimellä Coninvers GmbH, ja jo vuodesta1998 alkaen se on ollut osa Phoenix Contact -konsernia – vuodesta 2002 alkaen sataprosenttinen tytäryhtiö. 

Marraskuusta 2014 lähtien yritys on toiminut nimellä Phoenix Contact Connector Technology GmbH. Noin 320 työntekijän yritystä johtavat Marco Binder ja Christian Helmig.

Signaalipistoliittimet

Signaalipistoliittimet  

Signaalipistoliittimet

Tarjoamme asiakkaillemme signaalien siirtoon suuren valikoiman M5-M23-liittimiä. Räätälöityihin sovelluksiin on saatavana 3-19-napaisia versioita valinnan mukaan juotos- tai puristusliitännällä.

Dataliittimet

Dataliittimet  

Dataliittimet

Teollisuus- ja infrastruktuurisovellusten turvallista ja nopeaa tiedonsiirtoa varten saatavana on suojattuja pyöröpistoliittimiä kokoluokissa M8 ja M12 kaikille yleisille kenttäväylille ja verkoille.

Tehopistoliittimet

Tehopistoliittimet  

Tehopistoliittimet

Täydellinen tuotevalikoima kaapeli- ja laitepuolelta piirikorttiin asti - kompaktista M12-liitännästä kokoon M58 erittäin korkeita siirtotehoja varten.

Hybridipistoliittimet

Hybridipistoliittimet  

Hybridipistoliittimet

Turvallinen ja kompakti signaalien, datan ja tehon siirto vain yhdessä pistoliittimessä: innovatiiviset hybridipistoliittimet säästävät kaapeloinnin vaatimaa aikaa ja tilaa.

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

+49 70 32/92 74 0

Heisenbergstraße 1
D-71083 Herrenberg

Lisätietoa