PHOENIX FEINBAU GmbH & Co. KG

Phoenix Feinbau Co. KG Lüdenscheidissa

Tuotannon osaamista

Valmistusta ja teknologian kehitystä Phoenix Contact -konsernille.

Phoenix Feinbau GmbH & Co. KG on metallituotteita valmistava yritys, jonka kotipaikka on Lüdenscheid, Saksa. Phoenix Contact -konserniin kuuluvan yrityksen osaamisalueita ovat työkaluvalmistus, stanssattujen osien valmistus, pintakäsittelytekniikka ja kokoonpano sekä ruiskuvalutuotanto.

Korkeatasoista kehitystoimintaa

Phoenix Feinbau GmbH Co. KG:n toimitusjohtaja Dr. Jens Heidenreich

Dr. Jens Heidenreich

"Phoenix Feinbau hallitsee tekniikat ja on Phoenix Contact -liitinvalmistuksen osaaja. Meillä on korkeatasoinen kehitysosasto ja innovaatiojohto, jonka ansiosta tukemme konsernin kansainväliselle menestykselle on erityisen tärkeä", sanoo Dr. Jens Heidenreich, joka on toiminut konsernissa vuodesta 2005 ja Phoenix Feinbaun toimitusjohtajana vuodesta 2013.

Yli 70 vuoden know-how

Phoenix Feinbau GmbH  Co. KG:n  nykyaikaista tuotantoa

Nykyaikainen tuotanto

Vuonna 1939 perustettu yritys oli nimeltään alunperin Noelle & Berg. Phoenix Feinbaulla on siten yli 70 vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta. Noelle & Berg muuttui vuonna 1955 Phoenix Feinbauksi, jolloin yrityksestä tuli samalla kiinteä osa Phoenix Contact --konsernia. 

Yli 700 työntekijää valmistaa nykyään stanssattuja puristettuja ja taivutettuja osia sekä muoviosia konsernin sähköteknisten komponenttien ja tuotteiden valmistukseen. Tuotteita käytetään sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa sekä autoteollisuuden alihankintatuotannossa. Yksittäisten metalliosien lisäksi valmistetaan osakokonaisuuksia. 

Oma muovituotteiden ruiskuvaluvalmistus ja pitkälle automatisoitu kokoonpano laajentavat tuotevalikoimaa aina valmiiden tuotteiden tuotantoon asti.

Varmista tulevaisuus koulutuksella

Phoenix Feinbaun koulutusta

Opetustyöpajassa

Lüdenscheidissa on vuodesta 1947 lähtien koulutettu nuoria ihmisiä eri ammatteihin. Niitä ovat nykyään: työkaluasentaja, tuotesuunnittelija, teollisuusasentaja, elektroniikka-asentaja, mekatroniikka-asentaja, pintakäsittelijä ja teollisuusmyyjä.

Yritys tarjoaa lisäksi muovitekniikan, mekatroniikan ja koneenrakennuksen rinnakkaiskoulutusta. Noin kymmenen nuorta voi aloittaa vuosittain ammattiuransa Phoenix Feinbaun palveluksessa.

Yrityskulttuuri ja jatkokoulutus

Yrityskulttuuri ja jatkokoulutus

Tavoitteet saavutetaan yhdessä

Phoenix Feinbaun vahvuuksia ovat erittäin hyvä työilmapiiri sekä työntekijöiden erittäin vahva tukeminen ja sitouttaminen. Yritys investoi tarpeita vastaavaan ja laadukkaaseen jatkokoulutukseen, jolla luodaan työskentelylle optimaaliset edellytykset.

Turvallisuus ja hyvinvointi työpaikalla ovat korvaamattomia. Johtajat ja ammattihenkilöt noudattavat mottoa "Turvallisuudella menestykseen" ja huolehtivat päivittäiseen työturvallisuuteen vaikuttavista yksityiskohdista, jotta kaikilla on turvallinen työympäristö.

Yhteistyö paikallisen kuntosalin kanssa mahdollistaa työntekijöille osallistumisen erilaisille kursseille ja laitteiden käytön oman kunnon ylläpitämiseksi. Phoenix Feinbau järjestää säännöllisesti yrityksen sisäisiä hyvinvointipäiviä.Osallistuminen suurina ryhminä yritysten väliseen juoksukilpailuihin kuvastaa yrityskulttuuria.

PHOENIX FEINBAU
GmbH & Co. KG

+49 23 51/43 06 0

Gustavstraße 3
D-58511 Lüdenscheid

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje