PHOENIX CONTACT maailmalla

Kotona kaikkialla maailmassa

Kotona kaikkialla maailmassa

Puhumme kieltäsi – yli 60 maassa.

Suomesta Etelä-Afrikkaan, Meksikosta Japaniin – me olemme lähelläsi. Tärkeintä meille on henkilökohtainen suhde asiakkaisiin – ihmiseltä ihmiselle. Siksi pidämme huolta sinusta henkilökohtaisesti riippumatta siitä, missä päin maailmaa satut olemaan.

PHOENIX CONTACT -päätoimipaikka

Phoenix Contactin juuret ovat Saksassa ja päätoimipaikka Blombergissa. Phoenix Contact on perustettu Essenissä vuonna 1923, ja yritys on kasvanut tehtäviensä mukana. Tämä koskee paitsi tuotantoa ja tekniikkaa, myös tuotteiden ja liiketoiminta-alojen monipuolisuutta. Tutustu tarkemmin liiketoiminta-aloihin ja liikkeenjohtoon yrityksemme verkkosivuilla.

PHOENIX CONTACT -konserni

Phoenix Contact Deutschland -konserniin kuuluu 12 yritystä. Niillä on selkeä tehtävä: tarjota asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu sähkötekniikan alan tehtäviin. Tutustu tarkemmin Phoenix Contact -konserniin yrityksemme verkkosivuilla.

Asiantuntevaa palvelua kaikkialla

Phoenix Contact maailmalla  

Asiantuntevaa palvelua kaikkialla

Nopein yhteys Phoenix Contactiin: paikalliset toimipaikkamme. Löydät meidät kaikkialla maailmassa ja henkilökohtaisen yhteyshenkilön omasta maastasi. Maailmanlaajuisena toimijana olemme kotonamme kaikkialla. Koska tuotteitamme ja palvelujamme käytetään kansainvälisesti, olemme siellä, missä meitä tarvitaan.

50 tytäryhtiötä ja 30 paikallista edustajaa takaavat asiantuntevan palvelun ja täsmälliset toimitukset – kaikkialla maailmassa. Seuraavalta sivulta löydät kaikki myyntipisteemme. Ota meihin yhteyttä.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260