PHOENIX CONTACT Suomi

Phoenix Contact Suomi

Asiakkaiden tarpeet huomioiden

Menestyksemme avain on vahva ja asiakaslähtöinen organisaatiomme.

Phoenix Contact Oy  

Phoenix Contact Oy, Vantaa

Phoenix Contact Oy on saksalaisen, vuonna 1923 perustetun Phoenix Contact GmbH & Co:n suomalainen tytäryhtiö. Yrityksemme on kansainvälisesti kasvava sähköisen liitäntä- ja automaatioteknologian sekä ylijännitesuojausratkaisujen toimittaja. Aloitimme toimintamme Suomessa tytäryhtiönä tammikuussa 1991 ja saavutimme nopeasti johtavan aseman maamme markkinoilla.

Täällä Suomessa meitä työntekijöitä on noin 50; yhdessä kattavan jälleenmyynti- ja tukkuriverkoston kanssa palvelemme maanlaajuisesti kaikkia teollisuuden aloja.

Lars Hultin

Toimitusjohtaja Lars Hultin

Tavoitteenamme on tarjota alan parasta palvelua. Asiakkaamme arvostavat laatua, toimitusvarmuutta, joustavuutta ja nopeutta. Innovatiiviset ja käyttäjäystävälliset tuotteet sekä hyvä vuorovaikutus asiakkaiden kanssa luovat tehokkaan palvelukokonaisuuden - meiltä saat markkinoiden parhaat liitäntäratkaisut anturista ohjaukseen.

Palvelumme on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan komponentti- ja sovellustarpeet yksinkertaisemmin, nopeammin ja kilpailukykyisemmin. Meillä on kattavat myynti-, neuvonta- ja tukipalvelut. Koulutamme aktiivisesti suunnittelijoita ja tuotteidemme käyttäjiä. Räätälöimme tarvittaessa asiakaskohtaisia ratkaisuja. Oma varastomme Vantaan Koivuhaan toimitiloissamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja täsmälliset toimitukset. Valitsemalla meidät kokonaistoimittajaksi saat pitkät perinteet omaavan innovatiivisen ja asiakasta arvostavan yhteistyökumppanin.

Sertifikaatti

Yksi kilpailukykymme tärkeimmistä edellytyksistä on laadun varmistaminen kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla palvelu mukaan lukien. Laatujärjestelmämme on sertifioitu SFS-EN ISO 9001:2008 mukaisesti. Sertifikaatin saimme jo vuonna 1993. Lisäksi hyödynnämme EFQM-kriteeristöä toimintamme kehittämisessä. Sertifikaatti on ladattavissa alla olevasta linkistä pdf-dokumenttina.

MISSIO
Markkinoimme, tuomme maahan ja myymme liitäntätekniikkaa, ylijännitesuojausta ja automaatioteknologiaa. Asiantunteva organisaatiomme auttaa asiakkaitamme löytämään heille soveltuvimmat komponentit ja ratkaisut. Tavoitteenamme on molemminpuolinen kannattavuus, kehittyminen ja menestyminen.


VISIO
OLEMME TOIMIALAMME LUOTETTAVIN BRÄNDI.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje