PHOENIX CONTACT Software GmbH

PHOENIX CONTACT Software GmbH

Vakuuttavia teknologiaratkaisuja

Teollisuusohjelmistojen osaamiskeskus.

Phoenix Contact Software GmbH suunnittlee ohjelmistoteknologiaa automaatiotekniikan käyttöön. Asiantuntijoillamme on yli 30 vuoden kokemus innovatiivisten ratkaisujen löytämisessä, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia teollisessa tuotannossa. Teknologiat todistavat laatunsa päivittäin Phoenix Contactin automaatiotuotteissa.

Ydinteknologioitamme IEC 61131 Control, IEC 61508 Safety ja PROFINET käytetään menestyksellisesti ympäri maailmaa. Tuotteemme osoittavat laatunsa ja luotettavuutensa päivittäin sadoissa tuhansissa automaatiojärjestelmissä. 

Sovellusten kirjo ulottuu lähes kaikille teollisuusaloille. Phoenix Contactin kokemus ja asiantuntemus tekevät siitä kumppanin, johon voit luottaa.

Koottua ohjelmistoasiantuntemusta

Phoenix Contact Software GmbH:n ohjelmistokehittäjiä  

Ainutlaatuisia, yhteistyönä kehitettyjä automatisointiratkaisuja

Vuonna 1982 Lemgossa perustettu KW-Software GmbH on ollut vuodesta 2001 osa Phoenix Contact -konsernia. 2015 yrityksen nimeksi tuli Phoenix Contact Software, ja se kuuluu Control Systems -liiketoiminta-alaan (ohjaustekniikka). Yrityksen johdossa ovat Andreas Orzelski ja Detlev Kuschke.

Ohjelmistojen merkitys erottavana tekijänä markkinoilla kasvaa jatkuvasti. Phoenix Contact kokoaa ohjelmistoasiantuntemuksensa yhteen, jotta ohjaustekniikan ja teollisuuden ratkaisujen tuotevalikoimaa voidaan laajentaa kestävästi.

Näin tuemme sinua

Näin tehokkaasti ohjaat järjestelmääsi Phoenix Contactin automaatio-ohjelmistoilla.

Automaatio-ohjelmisto järjestelmän tehokkaaseen ohjaukseen

Suunnittelet nopeita ohjauksia ja modulaarisia kytkentälaitteita, tehokkaita koneita tai tuottavia järjestelmiä. Tunnet alasi vaatimukset ja asetat tuotteille ja ratkaisuillle uusia standardeja.

Ohjelmistoteknologiamme tarjoavat sopivat työkalut tehokkaaseen automaatioon. Voit valita yksittäisiä komponentteja tai kokonaisratkaisun - Phoenix Contact on kumppani, joka vastaa vaatimuksiisi.

Tietotaitomme näkyy koko valmistusprosessissa - suunnitteluvaiheesta ohjelmointiin ja laadunvarmistukseen. Näin voimme vastata nopeasti ja täsmällisesti yksilöllisiin tarpeisiisi ja toteuttaa ne tehokkaissa ohjelmistoratkaisuissa.

Käynnistä video

Räätälöityä tekniikkaa

Phoenix Contact Software GmbH - asiantuntevaa palvelua ohjelmistoratkaisuissa  

Asiantuntevaa palvelua ohjelmistoratkaisuissa

Käytä hyväksesi monivuotinen kokemuksemme ohjelmistojen suunnittelussa. Luotettavat vakioratkaisut ja ydinteknologiat ovat heti käyttövalmiita. Yksilöllisten automaatioratkaisujen suunnittelu ja kehitys on erityinen vahvuutemme.

Luota asiantuntemukseemme. Aseta meille haaste – yhdessä teemme yksilöllisestä ratkaisustasi vieläkin onnistuneemman.

Industrie 4.0:n ohjelmistoympäristö

Phoenix Contact Sofware GmbH suunnittelee älykkäitä ohjelmistoja tulevaisuuden tuotantoa varten  

Älykäs ohjelmisto Industrie 4.0:n perustana

Industrie 4.0 tarkoittaa yritysprosessien, koneiden, tuotteiden, komponenttien ja ihmisten älykästä verkostoitumista. 

Phoenix Contact Software tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan – joustavan Industrie  4.0 -ohjelmistoympäristön, reaaliaikaiset ohjauskomponentit ja verkkoliittymät sekä integroidut Safety ja Security -ominaisuudet.

PHOENIX CONTACT Software maailmalla

Phoenix Contact Softwaren toimipaikat  

Phoenix Contact Softwaren toimipaikat

Asiakkaamme toteuttavat automaatiotrendejä nopeasti kaikkialla maailmassa. He odottavat ajoissa testattuja ratkaisuja sekä ensiluokkaista palvelua ja tukea. Siksi työntekijämme ovat siellä, missä automaatiotekniikan uudet vaatimukset syntyvät.

Lemgossa (Saksa) sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi Phoenix Contact Softwarella on toimipaikat Ann Arborissa (USA), Shanghaissa (Kiina) ja Tokiossa (Japani).

Työntekijämme puhuvat sinun kieltäsi ja ymmärtävät markkinoitasi. He ovat tukenasi, kun uusia trendejä ja vaatimuksia syntyy.

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Campusallee 6
D-32657 Lemgo

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje