Takaisin

Kumppanit ja organisaatiot

Yhdistykset ja yhteisöt

Yhdistykset, yhteisöt ja käyttäjäorganisaatiot edistävät kommunikaatiota ja tiedonvaihtoa arvoketjun eri tasojen välillä. Eri käyttäjäryhmien edunvalvojina ne muotoilevat yleiset vaatimukset tulevaisuuden automaatiotekniikalle.

Standardointi- ja sertifiointikumppaneina yhdistykset ja yhteisöt varmistavat, että uudet teknologiset trendit ja konseptit ovat markkinoiden saatavilla yhtenäisessä ja yhteentoimivassa muodossa.

Phoenix Contact Software GmbH on mukana suunnittelemassa näitä prosesseja. Toimimme automaatiotekniikan johtavissa organisaatioissa.

Vahvat kumppanit auttavat sinua menestymään

Eri laitteisto- ja ohjelmistokomponenttien optimaalinen yhdistelmä on nykyaikaisten automaatioratkaisujen toimivuuden edellytys. Myös sinä voit suunnitella nopeasti ja tehokkaasti, kun täydennät käyttöympäristöä muiden valmistajien tekniikoilla ja komponenteilla.

Siksi suunnittelemme ja kehitämme ainutlaatuisia automaatioratkaisuja tiiviisti yhdessä muiden johtavien teknologiatoimittajien, automaatiovalmistajien, asiantuntijoiden ja palveluntarjoajien kanssa.


Takaisin
Lisätietoa
  • Kumppanit ja organisaatiot

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Campusallee 6
D-32657 Lemgo

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje