PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH Paderbornissa

Tekninen edelläkävijä

Teholähdetekniikoiden asiantuntijakeskus.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH yhdistää Paderbornissa teholähdetekniikoiden asiantuntemuksen. Siellä syntyvät sekä vakioteholähteet että yksilölliset ratkaisut, jotka ovat saatavana Phoenix Contactin maailmanlaajuisen myyntiverkoston kautta.

Menesty innovaatioidemme avulla

Michael Heinemann, Phoenix Contact Power Supplies GmbH:n toimitusjohtaja  

Michael Heinemann, Phoenix Contact Power Supplies GmbH:n toimitusjohtaja

Michael Heinemann: "Luotettavuus ja pitkäikäisyys ovat näkökohtia, joita edellytämme teholähteiden suunnittelussa. Lisäksi tärkeä tekijä on kokeneen tuotekehitystiimimme tietotaito, joka on ratkaisevan tärkeä esimerkiksi komponenttien valinnassa.

Eroamme muista ennen kaikkea siksi, että integroimme laitteisiin toimintoja, jotka tuovat asiakkaille kestäviä etuja. Tällaiset toiminnot helpottavat laitteiden käyttöä ja estävät korkeat kulut asiakkaalle tulevaisuudessa. Esimerkki tästä on SFB-tekniikka, joka aktivoi suojakytkimen vikatapauksessa luotettavasti ja nopeasti."

Yhdistettyä asiantuntemusta

Phoenix Contact Power Supplies Paderbornissa  

Phoenix Contact Power Supplies Paderbornissa

Aptronic AG Saksan Bad Sassendorfista on jo vuodesta 2012 lähtien kuulunut yrityskonserniin. Huhtikuusta 2014 alkaen se on toiminut yhdessä teholähdevalmistuksesta vastaavan Phoenix Contact Electronicsin (Bad Pyrmont) kanssa uudessa toimipaikassa Paderbornissa. 

Uuden yrityksen johtoon kuuluvat Michael Heinemann (hallituksen puheenjohtaja) Georg Beretitsch ja Dr. Mathias Emsermann.

Vakiotuotteet ja yksilölliset ratkaisut

Vakiotuotevalikoiman lisäksi kehitämme erityisiä vaatimuksia vastaavia laitteita lääkintä-, rakennus- ja verkkotekniikkaa varten. Tarjoamme ne myös rakennukseen integroitavina ratkaisuina esim. pankkiautomaatteja ja teollisuus-PC:itä varten.

Tulevaisuuden ratkaisuja

Teholähteiden vaatimukset laajenevat tulevaisuudessa entisestään. Toisaalta älykkäiden tuotteiden tarve synnyttää uusia tekniikoita. Tällä alueella Phoenix Contact on näyttänyt teknisen osaamisensa: jo vuonna 2007 yritys kehitti SFB-tekniikan, jota vuonna 2012 seurasivat ACB- ja IQ-tekniikat. Laitteiden on myös vastattava äärimmäisiä vaatimuksia, kuten jopa -40 °C:n ympäristölämpötiloja.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje