PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH Paderbornissa

Teknologiajohtaja

Teholähdetekniikoiden asiantuntijakeskus.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH yhdistää Paderbornissa teholähdetekniikoiden asiantuntemuksen. Siellä syntyvät sekä vakioteholähteet että yksilölliset ratkaisut, jotka ovat saatavana Phoenix Contactin maailmanlaajuisen myyntiverkoston kautta.

Menesty innovaatioidemme avulla

Kokenut kehitystiimi Phoenix Contact Power Suppliesilla  

Kokenut kehitystiimi Phoenix Contact Power Suppliesilla

Luotettavuus ja pitkäikäisyys ovat näkökohtia, joita edellytämme teholähteiden suunnittelussa. Lisäksi tärkeä tekijä on kokeneen tuotekehitystiimimme tietotaito, joka on ratkaisevan tärkeä esimerkiksi komponenttien valinnassa.

Erotumme muista etenkin siksi, että integroimme asiakkaillemme toimintoja sekä kestävää käyttöä laitteisiin. Ne helpottavat laitteidemme käyttöä ja ehkäisevät samalla korkeita ylläpitokustannuksia. SFB-tekniikka laukaisee esim. virhetilanteessa johdonsuojakytkimen luotettavasti ja nopeasti.

Yhdistettyä asiantuntemusta

Phoenix Contact Power Supplies Paderborn, Saksa  

Phoenix Contact Power Supplies Paderborn, Saksa

Aptronic AG Saksan Bad Sassendorfista on jo vuodesta 2012 lähtien kuulunut yrityskonserniin. Huhtikuusta 2014 alkaen se on toiminut yhdessä teholähdevalmistuksesta vastaavan Phoenix Contact Electronicsin (Bad Pyrmont) kanssa uudessa toimipaikassa Paderbornissa. 

Yrityksen johtoryhmään kuuluvat Georg Beretisch, ryhmän puheenjohtaja sekä tri Mathias Emsermann.

Vakiotuotteet ja yksilölliset ratkaisut

Phoenix Contactin teholähteet: vakiotuotteet ja yksilölliset ratkaisut  

Yksilöllinen kehittäminen asiakkaan vaatimusten mukaisesti

Vakiotuotevalikoiman lisäksi kehitämme erityisiä vaatimuksia vastaavia laitteita lääkintä-, rakennus- ja verkkotekniikkaa varten. Tarjoamme ne myös rakennukseen integroitavina ratkaisuina esim. pankkiautomaatteja ja teollisuus-PC:eitä varten.

Solutions for the future

Tuotekehitys  

Tulevaisuuden ratkaisut teholähteille

Teholähteiden vaatimukset laajenevat tulevaisuudessa entisestään. Toisaalta älykkäiden tuotteiden tarve synnyttää uusia tekniikoita. Tällä alueella Phoenix Contact on näyttänyt teknisen osaamisensa: jo vuonna 2007 yritys kehitti SFB-tekniikan, jota vuonna 2012 seurasivat ACB- ja IQ-tekniikat. Laitteiden on myös vastattava äärimmäisiä vaatimuksia, kuten jopa -40 °C:n ympäristölämpötiloja.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje