PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

Räätälöidyt ratkaisut

Ohjauksen ja valvonnan osaamiskeskus

Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH suunnittelee ja valmistaa avoimia järjestelmäratkaisuja koneen- ja laitteistorakennuksen automaation ohjausta ja valvontaa varten. Olemme jo yli neljän vuosikymmenen ajan keskittäneet Stuttgartin kupeessa sijaitsevaan Filderstadtiin kaikki arvoketjuun kuuluvat ydinosaamisalueet – tuotesuunnittelusta laadunvalvontaan ja tuotantoon. Näin syntyy korkealaatuisia ohjauslaitteita vakiosovelluksiin sekä erityisiä, asiakkaidemme yksilöllisiin vaatimuksiin räätälöityjä ratkaisuja.

Laatu perustuu perinteisiin

Phoenix Contact HMI-IPC GmbH:n tuotanto  

Nykyaikainen, yrityksen sisäinen tuotantoprosessi

SÜTRON electronic GmbH perustettiin vuonna 1968  ohjaustekniikan tuotekehitysyritykseksi, ja siitä on tullut laadun edelläkävijä HMI-ratkaisuissa. Phoenix Contact -konserni osti jo vuonna 2001 osuuden yrityksestä.

Vuonna 2008 SÜTRON electronic GmbH:sta tuli sataprosenttinen tytäryhtiö. Vuodesta 2016 lähtien yritys, jonka toimitusjohtaja on Thorsten Behr, toimii markkinoilla Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH:na, ja se on ohjaus- ja valvontalaitteiden asiantuntijana merkittävä osaamiskeskus Phoenix Contact -konsernissa.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys sekä yrityksen sisäinen, nykyaikainen tuotantoprosessi ja laadunvalvonta takaavat tuotteet, jotka täyttävät korkeimmat tarkkuudelle ja kestävyydelle asetetut vaatimukset. Ohjausjärjestelmämme on suunniteltu niin, että ne voidaan integroida koska tahansa tuotanto-, automaatio- ja yritystasolle. Niiden ominaisuuksia kuvaavat laatu, tehokkuus ja laajennettavuus, ja ne voidaan liittää lähes kaikkiin kansainvälisillä markkinoilla saatavana oleviin ohjauksiin.

Yksilölliset ratkaisut useille aloille

Kattava kosketuspaneelivalikoima  

Kosketuspaneelit sisä- ja ulkokäyttöön

Eri alojen tekniset päätöksentekijät etsivät ratkaisuja, jotka mahdollistavat määritellyn vuorovaikutuksen ihmisen ja koneen välillä. Phoenix Contactin näppäimistöt ja kosketuspaneelit, mobiilit ohjauslaitteet ja niihin kuuluvat sovellusohjelmat vastaavat jo useisiin vaatimuksiin. Jos sopiva ratkaisu ei ole valmiina, suunnittelemme sinulle yksilöllisen ratkaisun.

Tarjoamme automaatioratkaisuja useita aloja ja sovelluksia varten, esim. koneen- ja laitteistorakennukseen, prosessi- ja kiinteistöautomaatioon, elintarviketekniikkaan ja laivateollisuudelle. Tuotteemme on sertifioitu ja varustettu hyväksynnöillä kunkin alan vaatimusten mukaisesti.

Avoin kaikille vaatimuksille

Thorsten Behr, toimitusjohtaja  

Toimitusjohtaja Thorsten Behr

"Ohjauslaitteemme ovat aina niin yksilöllisiä kuin asiakkaamme ovat. Ratkaisevaa on erityinen sovellusympäristö ja ympäristöolosuhteet. Analysoimme ja selvitämme ne erityisesti, kun mennään äärirajoille", toimitusjohtaja Thorsten Behr kuvaa Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH:n tuotestrategiaa.

Voidaanko näyttöä käyttää auringonpaisteessa? Kestävätkö kotelopinnat kemiallisia vaikutuksia? Soveltuuko laite erittäin korkeille tai erittäin matalille lämpötiloille? Toimiiko laite myös korkeassa ilmankosteudessa? Vastaako se korkeita suojausluokkia, kuten IP69K? Onko se iskunkestävä? Täyttääkö se korkeimmat hygieniavaatimukset? Thorsten Behr: "Näitä ja monia muita kysymyksiä esitämme itsellemme päivittäin. Ja löydämme vastaukset. Anna meille haaste."

Filosofia ja yrityskulttuuri

Phoenix Contactin työympäristö  

Korkealuokkaiset tuotteet syntyvät hyvässä yritysilmastossa

Alunperin insinöörien harjoittamana, keskisuurena yrityksenä meille leimallista on innovatiivinen ja luova kanssakäyminen. Tiimiimme kuuluu sekä nuoria että kokeneita työntekijöitä, joiden tavoitteena on edistyksellisten HMI-ratkaisujen kehittäminen.

Luottamus, avoimuus, oikeudenmukaisuus, molemminpuolinen arvostaminen ja intensiivinen kommunikointi työntekijöiden kanssa ovat olennainen osa yrityskulttuuriamme. Meille ihminen on etusijalla. Tämän osoitamme investoinneilla ja toimenpiteillä, jotka edistävät turvallisen ja terveellisen työympäristön toteutumista.

PHOENIX CONTACT
HMI-IPC Technology GmbH

+49 (0) 0711 / 770 98-0

Kurze Straße 29
70794 Filderstadt, Saksa

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje