PHOENIX CONTACT Energy Automation GmbH

Phoenix Contact Energy Automation GmbH

Energiaverkkojen automatisointi

Ammattitaitoa ja innovaatioita tulevaisuuden energiaverkkoihin.

Phoenix Contact on energiantuotantoalan yritysten yhteistyökumppani teknologiassa sekä ratkaisujen löytämisessä. Energiaverkkojen automatisoinnin ammattilaisena tarjontaamme kuuluu niin siirto- ja suurjänniteverkot kuin älykkäät jakeluverkotkin. Palveluvalikoima kattaa komplekseja ratkaisuja sähköasemien siirtoverkkojen ohjaustekniikkaan jopa 400 kV asti sekä suojaustekniikan ja jakeluverkon automaatiojärjestelmiä sisältäen ilmoitusten ja tiedonsiirron komponenttien toimittamisen ja paljon muuta.

Vakuuttavaa asiantuntemusta

  Muuntamo   

Vakuuttavaa asiantuntemusta

Yrityksemme synnyn takana on yli 60 vuoden kokemuksen energiantuotantojärjestelmien automatisoinnista omaava Helmut Mauell GmbH. Huhtikuusta 2017 olemme yhdistäneet toimialan ja järjestelmän ammattitaidon Phoenix Contactin teknologia- ja tuotevalikoiman kanssa, ja Velbertistä käsin toimimme osana konsernia nimellä Phoenix Contact Energy Automation GmbH.

Muutosten aika energiantuotannossa

Muuntamo  

Muuntamo

Energiasektorin digitalisointi vaatii jatkuvaa energiavirtojen ja energiamarkkinoiden verkotusta. "Yhteentoimivien verkkojen toiminnassa avoimilla ohjelmisto- ja integraatioalustoilla on yhä tärkeämpi osuus. Me Phoenix Contactilla yhdistämme vankan tietotaidon energiaverkkojen automatisointiin ja ohjaukseen yhdessä moderniin, IT-turvalliseen tiedonsiirtoon pohjautuvien turvallisten IEC-protokollien kanssa", korostaa Dirk Riesenberg, Global Industry Manager.

Luotettava hallinta- ja etäkäyttötekniikka

Luotettava hallinta- ja etäkäyttötekniikka  

Luotettava hallinta- ja etäkäyttötekniikka

Kattavien verkkojen etäohjaus ja valvonta muodostavat korkeat vaatimukset käytössä olevalle aseman ohjaus- ja etäkäyttötekniikalle. Komponenttimme ovat skaalattavia ja täyttävät korkeat vaatimukset sähkömagneettiselle yhteensopivuudelle (EMC) ja tietoturvalle. Eenergiantuotannon jatkuvasti muuttuvat vaatimukset tarkoittavat, että turvallisten informaatio- ja tiedonsiirtotekniikoiden tarve jakeluverkossa kasvaa.

Sisäisen kehitysosaamisen ansiosta Phoenix Contactin tuotteet ja järjestelmät tarjoavat yhteentoimivuuden varmistamiseksi standardien, kuten IEC 60870 ja IEC 61850 tiedonsiirtoprotokollia. Järjestelmämme johdonmukainen ja jatkuva kehittäminen yhdessä tunnustettujen standardien kanssa mahdollistaa tulevaisuuden kestävien ratkaisujen toteuttamisen. Phoenix Contact on kokenut kumppanisi energian, kaasun, veden ja kaukolämmön aloilla, kuin myös teollisuuden automaatiossa ja rakennusten hallintajärjestelmissä.

Kattava tuote- ja palveluvalikoima

Asiakastapaaminen  

Kattava tuote- ja palveluvalikoima

Toteutamme luotettavia ratkaisukonsepteja vakaaseen energiantoimitukseen aina elektromekaanisista erikoisreleistä elektronisiin hälytysjärjestelmiin sekä tiedonsiirto-, automaatio- ja suojaustekniikan ratkaisuihin.

Tuemme sinua projekteissasi tuotteidemme, teknologioidemme ja palveluidemme avulla. Pyynnöstä suoritamme täydellisen järjestelmäintegraation sekä koko projektinhallinnan aina dokumentoituun hyväksymiseen asti. Palvelut, kuten korjaustenhallinta ja etähuoltokonseptit kuuluvat yhtä lailla osaamiseemme kuin myös järjestelmäkomponenttien pitkä toimitusmahdollisuus järjestelmän koko käyttöiän ajan.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje