PHOENIX CONTACT E-Mobility GmbH

Pikalataustekniikan edelläkävijä

Pikalataustekniikan edelläkävijä

Me olemme sähköajoneuvojen lataustekniikan osaamiskeskus.

Tammikuussa 2013 perustettu Phoenix Contact E-Mobility GmbH työllistää nykyisin jo yli 250 työntekijää. Phoenix Contact -ryhmän sisällä se on sähköajoneuvojen lataustekniikan osaamiskeskus. Phoenix Contact kehittää ja valmistaa komponentit ja ratkaisut niin latausinfrastruktuuriin kuin myös ajoneuvojen lataustekniikkaan. Olemme IATF-16949 -sertifioitu yritys ja luotettava autoteollisuuden yhteistyökumppani.

Tuotteita ja ratkaisuja sähköajoneuvojen lataukseen

Sähköauto latausasemalla  

Tuotevalikoimamme kattaa koko latausprosessin.

Latausasemasta sähköajoneuvoon: tuotevalikoimamme kattaa koko lataustoimenpiteen. Tähän kuuluvat tasa- ja vaihtovirtalatauksen latauskaapelit, latauspistorasiat ja ohjaukset.

Sopivalla lataushallinnan ohjelmistolla sekä lukuisilla muilla Phoenix Contact -konsernin komponenteilla saadaan aikaan älykkäitä kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat ympäristöystävällisen latauksen uusiutuvalla energialla.

Tulevaisuuteen suuntautuvien teknologioiden kehittäjä

Jäähdytetty HPC-latauspistoke  

High Power Charging tekee sähköajoneuvojen lataamisesta arkipäivää

Innovaatiotoimijana olemme tehokkaan ja jokapäiväiseen käyttöön sopivan latausinfrastruktuurin edelläkävijöitä.

Tulevaisuuteen suuntautuvien pikalataustekniikoiden kehittäminen, kuten High Power Charging (HPC) lyhentää latausajat muutamaan minuuttiin.

Tällä tavoin tuomme oman mittavan panoksemme sähköisen liikkuvuuden läpilyöntiin sekä teemme siitä yhteiskunnassamme hyväksyttävämpää.

Latausstandardien ja normien vauhdittaja

Logot CharIN ja NPM  

Olemme CharIN ja NPM:n jäseniä

Yhdessä johtavien saksalaisten autonvalmistajien ja TÜV Südin lisäksi olemme yhdistyksen CharIN (Charging Interface Initiative) perustajajäsen, joka edistää ja tukee sähköautojen nopeaa lataamista. Yhdistymisen tavoitteena on, että Combined Charging System (CCS), jonka kehityksessä meillä on tärkeä osuus, vahvistaa asemansa sähköautojen maailmanlaajuisena standardina.

Lisäksi Phoenix Contact on edustettuna National Platform for Electric Mobility (NPM) -järjestössä toimitusjohtaja Roland Bentin toimesta. Hän on puheenjohtaja standardoinnin, normien, sertifioinnin ja hyväksynnän työryhmässä (AG 6).

Liikkeenjohto

Phoenix Contact E-Mobility GmbH:n johto  

CEO Michael Heinemann (vasemmalla) ja COO Ralf Döhre (oikealla)

Tammikuusta 2019 lähtien Michael Heinemann on yrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vastuussa niin kehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, henkilöstöstä kuin myös hallinnosta. Hänen tiensä Phoenix Contactilla alkoi vuonna 1992 ja hänen viimeisin toimensa oli Phoenix Contact Power Supplies GmbH:n hallituksen puheenjohtajana.

Ralf Döhre on yrityksen COO ja vastuussa hankinnoista, tuotekehityksestä, tuotannosta, laboratoriosta ja laadusta. Hän on työskennellyt Phoenix Contactilla vuodesta 2007 lähtien ja vuodesta 2013 hän on ollut mukana Phoenix Contact E-Mobility GmbH:n hallinnossa. Kaupallisena johtajana sekä tuotantovastaavana hänen osuutensa yrityksen perustamisessa oli huomattava.

PHOENIX CONTACT
E-Mobility GmbH

+49 52 35/34 38 90

Hainbergstraße 2
D-32816 Schieder-Schwalenberg

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje