Yritysvastuu

Toimintaa tulevaisuuden hyväksi

Toimintaa tulevaisuuden hyväksi

Panostamme yhteisiin, kestäviin ratkaisuihin.

Takaisin: Yritys

Kategoriat

Kannamme yhteiskunnallisen vastuumme ja edistämme näin kestävää kehitystä. Taloudellinen, yhteiskunnallinen ja sosiaalinen osallistuminen vastaa arvojamme ja kulttuuriamme.

Talous

Tavoitteemme: energian kulutuksen vähentäminen

Tavoitteemme: energian kulutuksen vähentäminen

Tutkimus ja kehitys ovat meille tärkeitä. Innovaatiomme näkyvät lukuisissa patenteissa.

90 vuoden aikana on näin syntynyt monia tuotteita ja ratkaisuja. Ne auttavat käyttäjää energiatehokkuudessa, tilan, ajan ja kustannusten säästämisessä sekä uusien prosessien ja materiaalien käyttämisessä. Olemme jo kauan panostaneet uusiutuviin energioihin sekä tulevaisuuden teknologioihin, ja toteuttaneet niitä konkreettisissa tuotteissa ja ratkaisuissa.

Ympäristö

Tavoitteemme: ympäristöystävällinen tuotanto

Tavoitteemme: ympäristöystävällinen tuotanto

Olemme sitoutuneet resurssien säästävään ja harkittuun käyttöön.

Käytämme sadevettä, kun vain prosessivettä tarvitaan, sekä maalämpöä ja hukkalämpöä rakennusten lämmitykseen. Hyödynnämme tehdashallien aurinkopaneelijärjestelmillä aurinkoenergiaa. Paineilman säästeliäs käyttö koneenrakennuksessa, lyijytön tuotanto sekä materiaalien kierrätys vähentävät ympäristökuormitusta.

Yhteiskunta

Vastuuta perheestä ja yhteiskunnasta

Vastuuta perheestä ja yhteiskunnasta

Kannamme sosiaalisen vastuumme panostamalla yrityksen vakaaseen, omarahoitteiseen kasvuun ja luomalla näin turvallisia työpaikkoja.

Projekteissa - kuten esim. Aubikom - pyrimme tarjoamaan syrjäytyneille nuorille ja maahanmuuttajille mahdollisuuksia koulutukseen. Tuemme koulutettavia nuoria aikaisessa vaiheessa. Laaja jatkokoulutusohjelma ja perheystävälliset työmallit tarjoavat työntekijöillemme mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen.

Lisäksi olemme yhteiskunnallisesti aktiivisia myös työpaikan ulkopuolella. Tuemme hyväntekeväisyysaloitteita sekä edistämme taidetta, kulttuuria ja urheilua sponsoroimalla.

Sitoutuminen perustuu vakaumukseen

Sitoutuminen yhteiskuntavastuuseen

Sitoutuminen yhteiskuntavastuuseen

Olemme mukana merkittävissä aloitteissa. Ne tukevat vastuullista vuorovaikutusta ihmisen ja ympäristön kanssa.

United Nations Global Compact

Olemme vuodesta 2005 lähtien olleet mukana YK:n Global Compact -hankkeessa, jonka päämääränä on sosiaalisesti kestävä ja ympäristöystävällinen globalisaatio.

ZVEI – Code of Conduct

Saksan sähkötekniikan ja elektroniikkateollisuuden keskusliitto (Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie e.V., ZVEI) on suositellut koko teollisuudenalaa koskevien eettisten ohjeiden laatimista yhteiskuntavastuun, hyvien työolojen sekä sosiaalisen kestävyyden ja ympäristön huomioimiseksi. Olemme mukana tässä hankkeessa.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260
Referrer: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/fi?1dmy&urile=wcm%3apath%3a/fifi/web/corporate/company/subcategory_pages/Corporate_responsibility/15e79d63-8f69-4b15-a5d7-3edff01b4f55

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje