Yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri

Phoenix Contact Oy on vakiinnuttanut asemansa toimialansa markkinajohtajana Suomessa. Menestyksen taustalla on vahva ja asiakaslähtöinen organisaatiomme.

ARVOT

Yhteistyö

Autamme ja kannustamme toisiamme työtehtävien hoidossa ja niiden onnistumisessa. Olemme joustavia, kunnioitamme toistemme työtä ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja toimintatavoista.

 

Ammattitaito

Arvostamme omaa ammattitaitoamme ja haluamme ylläpitää osaamistamme. Otamme vastuun omasta työstämme ja ymmärrämme sen merkityksen osana koko yrityksen toimintaa.  Teemme kaikki töitä asiakkaan hyväksi, ja haluamme olla heidän luottamuksen arvoisia.

 

Rehellisyys

Olemme rehellisiä itsellemme, työtovereille, asiakkaille ja muille sidosryhmille.

 

Kehittyminen

Haluamme menestyä ja olla kannattavia nyt ja tulevaisuudessa, siksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Kehittämisemme perusta on asiakkailta saatu palaute sekä prosesseissamme havaitut kehittämistarpeet. Haluamme, että asiakas kokee toimintamme joustavaksi ja luotettavaksi sekä tuotteemme hyviksi ja laadukkaiksi - asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkein.

MISSIO

Markkinoimme, tuomme maahan ja myymme liitäntätekniikkaa, ylijännitesuojausta ja automaatioteknologiaa. Asiantunteva organisaatiomme auttaa asiakkaitamme löytämään heille soveltuvimmat komponentit ja ratkaisut. Tavoitteenamme on molemminpuolinen kannattavuus, kehittyminen ja menestyminen.

VISIO

Olemme toimialamme luotettavin brändi.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260