Takaisin

Järjestelmä- ja ohjelmistovaatimukset

Noudata seuraavia ohjeita:


Selain

Oppimismoduulit on optimoitu käyttöön Mozilla Firefox -selaimessa (versiosta 3 alkaen) ja Microsoft Internet Explorer -selaimessa (versiosta 7 alkaen). Muissa selaimissa, kuten esimerkiksi Google Chromessa tai Safarissa, moduulien näkymisessä tai toiminnoissa voi ilmetä häiriöitä.

Flash Player

Oppimismoduulien käyttäminen Firefox-selaimessa edellyttää Adobe Flash Playeria (versiosta 8 alkaen). Flash Player voidaan asentaa tai päivittää napsauttamalla linkkiä "Adobe Flash Player". Tämä linkki löytyy Palvelut-osiosta. Noudata Adobe-verkkosivustolla annettuja ohjeita ja vahvista mahdolliset Internet-selaimen turvallisuuskysymykset. Internet Explorerissa Flash Playeria tarvitaan vain joissakin tietyissä oppimismoduuleissa.

Ponnahdusikkunoiden esto, JavaScript

Olet napsauttanut oppimismoduulia ... ja mitään ei tapahdu? Tämä voi johtua siitä, että ponnahdusikkunoiden esto on otettu käyttöön tai JavaScript on poistettu käytöstä. Tarkista selaimesi asetukset. Asetuksissa voit ottaa JavaScriptin käyttöön tai muuttaa ponnahdusikkunoiden asetuksia. Lisää osoite <phoenixcontact.xy> (xy= maakohtainen verkkotunnus) osoiteluetteloon, joka sisältää ponnahdusikkunoiden estoa koskevat poikkeukset.

Resoluutio

Oppimismoduulit on optimoitu 1024x768 pikselin resoluutiolla. Jos resoluutio on pienempi, oppimismoduuli ei näy näytössä kokonaan, minkä tunnistaa näytön oikeassa reunassa olevasta vierityspalkista. Korota resoluutiota ja käynnistä moduuli uudelleen.

Äänet ja puhetekstit

Kaikissa oppimismoduuleissa käytetään puhetekstejä tai taustamusiikkia. Ne ovat ehdottoman välttämättömiä moduulien oikean toiminnan takaamiseksi. Varmista, että yrityksesi palomuuri ei estä näitä tiedostoja. Jos tietokoneesi äänentoisto ei toimi, ota yhteyttä järjestelmän pääkäyttäjään tai ATK-tukeen.


Takaisin
Tekninen tuki
  • Järjestelmä- ja ohjelmistovaatimukset

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260