Rekisteröidy Minun Phoenix Contact palveluun

Täytä rekisteröitymislomake ja hyödynnä palvelun tarjoamat edut:

 

  • Kokoelmien pysyvä tallennus – sis. toiminnot, kuten muistilista,
    tuotevertailu ja haku
  • Lisätietoja lisälatauksilla, esimerkiksi CAD-tiedostoja
  • Lisää läpinäkyvyyttä yksilöllisten verkkopalvelujen, kuten tilausseurannan avulla

 

Rekisteröityminen verkkosivuillemme

Verkkosivumme sisältää palveluja, kuten muistilistojen ja tuotevertailujen pysyvän tallennuksen, joita voit käyttää vain kirjauduttuasi henkilötiedoillasi (rekisteröityneenä). Rekisteröityminen edellyttää vähintään voimassa olevaa sähköpostiosoitetta sekä nimi tietojen antamista. Lisäksi voit halutessasi antaa lisätietoja kuten osoite, puhelinnumero ja mahdollisesti asiakasnumerosi meille. Jotkin näistä lisätiedoista ovat välttämättömiä esimerkiksi verkkokauppatilausten yhteydessä. Ennen näiden palvelujen käyttöönottoa olemme tarvittaessa yhteyksissä sinuun. Käytämme rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi valinnaisia tietoja tarjotaksemme yksilöllistä palvelua portaaliin kirjautumisen jälkeen sekä tarvittaessa Phoenix Contactin omiin kaupallisiin tarkoituksiin, kuten asiakastietokannan päivittämiseen ja tuotteistamme ja palveluistamme tiedottamiseen. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi tallentamiseen ja niiden käyttämiseen kaupallisessa tiedotuksessa koska vain lähettämällä aiheesta sähköpostiviestin osoitteeseen eshop@phoenixcontact.com. Voit käyttää samaa osoitetta myös, jos haluat poistaa koko tilisi.

Kuinka jatketaan?

Kun olet lähettänyt meille lomakkeen, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin. Linkin avulla pääset sivulle, jolla voit syöttää salasanasi. Tämän jälkeen sinulla on pääsy "Minun Phoenix Contact" -alueelle. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena kirjautuessasi.

Henkilötietosi

-

Lisäpalvelut verkossa

Phoenix Contactin tiliasiakkaana sinulla on mahdollista käyttää alla olevia lisätoiminteita. Merkitse haluamasi toiminteet alla olevasta listasta.Saat erillisen sähköpostiviestin, kun palvelut on lisätty käyttöösi.

  • - tilausten tekeminen sekä hintojen ja saatavuuden tarkastaminen online palveluna


  • - Voit seurata tilausten statustaPHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260