Automatik messe 2018

Vi udstiller på Automatik 2018 - kigger du forbi?

Vil du være på forkant? Så mød os på Automatik 2018 - branchens stærkeste mødested. Vi viser innovative produkter og løsninger til industriel automation - hør f.eks. meget mere om den nye banebrydende PLCnext Technology. Find os på stand B1130.

Benyt vores invitationskode - kom gratis ind!

Velkommen til Automatik messe 2018. Som noget nyt koster indgangsbilletten i år kr. 100,- - men vi vil gerne invitere dig som vores gæst på messen - og så kommer du gratis ind.

Det er vældig enkelt - sådan gør du:

  1. Benyt linket nedenfor for at komme til registreringssiden
  2. Indtast dine oplysninger OG invitationskode B1130 i feltet nederst på registreringssiden

Velkommen til - vi glæder os til at se dig.

Nytænk automatisering

For at reducere tid til udvikling og for at kunne tilpasse produktionsprocesser på kortere tid skal automatiseringsløsninger idriftsættes hurtigt – derfor arbejder udviklere stadig oftere parallelt på en totalløsning. Software-værktøjer er blevet etablerede og anderkendte, og en omstilling fra de kendte programmeringsværktøjer til et universelt program til alle programmeringssprog er besværlig, dyr og giver ulemper for den enkelte programmørs arbejdsforløb.
PLCnext Technology udgør grundlaget for en ny, åben styringsplatform fra Phoenix Contact. Denne nye teknologi gør det muligt på en nem måde at arbejde parallelt med softwareværktøjer samt udvikle koder fra f.eks. IEC61131-3 og C/C++ og C#. Desuden kan også funktioner fra andre producenter eller fra Open Source Community knyttes til automatiseringssystemet fra Phoenix Contact og smeltes sammen i et system.

Til fremtidens automatisering

Sæt den rigtige kurs til fremtiden allerede i dag – Industrial Cloud Computing er den intelligente sammenkobling af forretningsprocesser, ting, anlæg, komponenter og mennesker. Med PROFICLOUD tilbyder Phoenix Contact dig en universelt professionel Cloud-løsning til automatisering, som er skræddersyet dine behov – lige fra Cloud-enheder og passende platform til Cloud-tjenester.

Et netværk - alle muligheder!

Industrial Ethernet har vist sit værd og i den grad etableret sig inden for automatisering. Det er nemlig både gennemgående, hurtigt og ekstremt fleksibelt. Det betyder, at du som bruger opnår den maksimale frihed ved udformning af din infrastruktur, og med Industrial Ethernet produkter fra Phoenix Contact kan du gøre brug af alle de muligheder, som Ethernet-netværk tilbyder.

POWER til lang oppetid for anlægget

Teknisk førende og af førsteklasses kvalitet – det er vores POWER produkter. Vores strømforsyninger, DC/DC-konvertere, redundansmoduler og afbrydelsesfri strømforsyninger er i deres funktionalitet og konstruktion optimalt afstemt efter kravene i forskellige brancher. Ud over standardproduktprogrammet leverer vi individuelt udviklede strømforsyninger.

Skilleforstærkere med bus- og netværkstilslutning

Sikkert adskilt fra periferien til nettet – med gateways kan enhver tænkelig MINI Analog Pro skilleforstærker nu integreres i dit netværk uden signalspecifikke indgangskort. Dermed kombinerer du fordelene ved en sikker galvanisk adskillelse med fordelene ved digital kommunikation.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11