Windows XP

Sikkerhed for industrianlæg med Windows XP

Beskyt din industrielle Windows XP-computer – også efter afslutning af support den 8. april!

Den 8. april 2014 stoppede supporten af Windows XP fra Microsoft. Efter det kan du ikke som hidtil lukke sikkerhedshuller i Windows XP-computere gennem opdateringer. Beskyt dit anlæg med mGuard sikkerhedsmodulet fra Phoenix Contact – uden at gribe ind i dit system, mens det er i drift.

Dine fordele

  • Nem eftermontering til bestående netværk: Ingen ændring af den bestående systemkonfiguration takket være patenteret Stealth Mode
  • Hurtig som sædvanlig: Ingen indflydelse på systemets realtime performance
  • Økonomisk, da komplet udskiftning af hardware, software og produktionsanlæg falder bort
  • Enkel integration i dit automatiserings- og IT-landskab
  • Bedst muligt beskyttet med den industrielle virussensor CIFS Integrity Monitoring

Slut med support til Windows XP – hvad betyder det?

Windows-computere til automatisering  

Windows-computere til automatisering

Den 8. april 2014 stoppede den udvidede support af Microsoft Windows XP. Fra den dato stiller Microsoft ikke længere security updates til rådighed til lukning af nye sikkerhedshuller. Derved stiger sikkerhedsrisikoen for dig dag for dag: Hackere kan trænge ind i produktionscomputere med dette forældede Windows-styresystem, eller det kan blive angrebet af vira, trojanske heste eller orm. Microsoft og sikkerhedseksperter advarer derfor mod at køre videre uden beskyttelse. Det er tid til at gøre noget!
Den udvidede support til Windows XP Embedded kører i øvrigt også kun til januar 2016.

Beskyttelse mod vira med CIFS Integrity Monitoring

Funktionen CIFS Integrity Monitoring (CIM) i mGuard er en industriel virussensor, som overvåger dine filsystemer for uventede ændringer og registrerer, hvis en Windows-computer er blevet angrebet af malware. Hvis der konstateres en ændring, alarmerer mGuard dig via e-mail eller SNMP-trap. CIFS Integrity Monitoring er et industriegnet alternativ til almindelig antivirus-software. Din særlige fordel består i, at Windows-computeren dårligt nok belastes, således at realtidsegenskaberne ikke påvirkes negativt. Regelmæssig genindlæsning af virusmønstre er med mGuard ikke nødvendig.

Industriel virussensor CIFS Integrity Monitoring  

CIFS Integrity Monitoring-funktion i mGuard

Dynamisk overvågning af filer

mGuard Security-modulets "Anti Virus Scan Connector" giver om nødvendigt også en traditionel virusscanner adgang til filsystemet på Windows-styringscomputeren. Det betyder for dig, at dine login-data ikke skal være stillet til rådighed for en ekstern computer, og at dit system desuden er beskyttet gennem mGuards firewall. Styringscomputerens realtidsevne påvirkes ikke af dette.

Stealth Mode – sikkerhed uden ændringer i systemet

Gennem det patenterede Stealth Mode kan mGuard Security-modulet også integreres i et bestående netværk efterfølgende på en fuldstændig transparent måde. Her overtager mGuard automatisk MAC- og IP-adresser af de systemer, der skal beskyttes, således at der ikke skal oplyses ekstra adresser til management af mGuard Security-modulerne. Der skal heller ikke ellers foretages nogen ændringer i netværkskonfigurationen.

Isolering af Windows-computer gennem en firewall

mGuard Security-modul med integreret firewall  

mGuard Security-modul med integreret firewall

For at minimere sikkerhedsrisikoen ved at have en Windows XP-computer i netværket, bør den isoleres så meget som muligt fra det øvrige netværk. mGuard-firewallen kontrollerer og filtrerer kommunikationen fra og til de systemer, der skal beskyttes vha. et regelsæt, der kan konfigureres. Derved begrænses kommunikationen til de partnere, protokoller, porte og forbindelsesretninger, der er nødvendige for det samlede anlægs fungeren.

Vores service – dit security-koncept

Serviceteam for netværksteknik  

Vores netværksspecialister – arbejder for dig

Om nødvendigt kan vores specialister kontrollere dit netværk og udarbejder ud fra dine krav et individuelt security-koncept til dit anlæg. Derudover skoler de dine medarbejdere med henblik på industriel netværkssikkerhed.

Om nødvendigt kan du bare bruge kontaktformularen øverst til højre på denne side.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk