Vores stand bugner af produkter

Vi gi'r en omgang på HI-messen

Tilslutningsteknologi, styretavleløsninger, opmærkning, rækkeklemmer, automation, industrimultistik, stikforbindelser, strømforsyning og analoge løsninger. Efter alt det er du vist klar til en drink - vi gi'r!

Kan man fylde 60.000 produkter ind på en messestand?

Mmnjah..både og! Man kan i hvert fald få plads til et bredt udvalg af produkter, som dækker alle områder af kundernes behov for innovativ elektroteknik – også selvom vores fulde produktprogram på 60.000 varer ikke lige er med.

Og det er præcis, hvad vi har gjort – kig forbi stand E4040 på HI messen 2017 og få syn for sagen. På vores tre action centre har du også lov til at pille, samle, skille, trække og trykke på produkter inden for:

  • Push-in teknologi
  • Printere og opmærkning
  • Proficloud

Vi byder naturligvis også på en drink i vores bar ”Tavlen”, hvor du samtidig kan få et indblik i vores tilbehør til styretavler.

For at give dig den bedste messestart kan du forberede dig hjemmefra ved at kigge på de forskellige produkter her på siden.

Vi ses i baren "Tavlen"

I ”Tavlen” viser vi tilbehør til styretavlen, f.eks. installations- og montagemateriel, kabelføringssystemer og den helt nye fordelerblokke PTFIX.

 

Action center: Push-in

Vores Push-in tilslutning nyder 1,5 mia. kontakter godt af word wide. Og det er ikke kun i rækkeklemmer, at teknologien bruges - vi har et omfattende program af produkter med Push-in tilslutning og dermed kan vi fortråde hele din applikation nemt og hurtigt.

Få syn for sagen - se video med Push-in

Action center: Opmærkning og printere

Glem alt, hvad du er vant til: MARKING system er nemt at håndtere og rigtigt til alle applikationer – og så er det forbløffende enkelt og afstemt optimalt til dit behov: standardmærkning med fortrykte skilte eller individuel mærkning med vores tryksystemer.

Vi demonstrerer vores Printshop på messen, så kig forbi og bliv inspireret til, hvordan vi kan løse dine opmærkningsopgaver for dig.

Action center: Proficloud

Reducerede omkostninger +  øget konkurrenceevne = Proficloud teknologi!
En kombination af fremtidsorienterede standarder og innovative løsninger skaber muligheder for nye løsninger. Det er Proficloud et eksempel på – med Proficloud kan du for eksempel væsentlig nemmere end tidligere implementere fjerne applikationer.

Og så alt det andet...

Ikke alt skal gå op i action centre – vi har for eksempel også M5-M12 stik, elektronikhuse, værktøj, industrielt Ethernet, analog signalbehandling, strømforsyninger, industrimultistik, klemmer og overspændingsbeskyttelse.

Du kan læse meget mere om vores brede produktprogram i årets nyhedsbrochurer, i de omfattende kataloger og Highlights brochuren

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk