SPS IPC Drives 2018

SPS IPC Drives 2018

Besøg Phoenix Contact på Europas førende messe for elektrisk automatisering.

27. - 29.11.2018 i Nürnberg
hal 9, stand 310

Vi hilser dig hjerteligt velkommen hos Phoenix Contact på SPS IPC Drives 2018 og ser frem til dit besøg i hal 9, stand 310.

Her finder du informationer om Europas førende fagmesse for elektrisk automatisering. Rundt regnet 1.700 udstillere præsenterer i Nürnberg i perioden 27. - 29.11.2018 deres nyeste produkter, trends og løsninger på området for smart og digital automation. Messens hovedtema vil igen være Industrie 4.0.

Du finder her en plan over SPS IPC Drives 2018, så du nemt kan komme frem til vores messestand på messen.

Beskrivelse
Grundplan over SPS IPC Drives [PDF, 70 KB]

Kom og vær vores gæst på SPS IPC Drives

Du kan sikre dig en gratis billet til messen. Klik på knappen, og registrér dig ved at angive online-registreringsnummeret 1810371873.

Vores produkt-highlights på SPS IPC Drives

Phoenix Contact kan på området for automatisering og digitalisering tilbyde et omfattende program i produkter og løsninger af overbevisende kvalitet og med en maksimal grad af sikkerhed i Internet of Things (IoT)-tidsalderen. Nedenfor præsenterer vi et udvalg, så du allerede nu kan danne dig et overblik.

Oplev All-in-One-løsningen til industriel mærkning med den nye BLUEMARK ID-generation. Med den miljøvenlige UV-LED-teknologi bearbejder enhederne over 1.350 forskellige mærkningsmaterialer. BLUEMARK ID COLOR mærker for første gang også med farve. Den intuitive betjening af printerne foregår med et touchdisplay. I den overskuelige menustruktur kan du finde ekstra hjælp, fra betjeningsvideoer til automatisk materialeregistrering.

Planlægnings- og mærkningssoftwaren PROJECT complete understøtter dig hele vejen gennem projekteringen af dit styreskab. Din el-projektering importerer du pr. museklik over grænseflader til alle gængse CAE-programmer. Softwaren automatiserer mange af skridtene i opbygningen af din klemrække og i udarbejdelsen af passende mærkninger. Bagefter bestiller du dit færdigmonterede produkt direkte online. Det gør PROJECT complete til din digitale grænseflade til styrskabskonstruktion.

Oplev motorstarter-teknologi med sikkerhed på en ny måde. Den nye CONTACTRON pro-variant står for enkel Safety-integrering med sikkerhedsevaluering og gruppefrakobling iht. PL e. Kan udvides modulært.

Det nye system PTFIX til individuel potentialfordeling består af tilslutningsklare blokke i elleve mulige farver, forskellige poltal og monteringsmåder samt tværsnit på 1,5 - 4 mm² med Push-in teknologi. Blokkene med op til 18 kontaktpunkter kan kombineres efter behov, monteres på bæreskinne eller direkte eller påklæbes. Med online-konfiguratoren realiserer du alle dine ønsker – og det med prisdannelse og mulighed for hurtig bestilling.

Trenden henimod stadig mindre konstruktioner er også usvækket til stede inden for netværkskablingen. De nye kompakte M8-stik forsyner selv de mindste enheder med Ethernet og PROFINET og kræver op til 30 % mindre indbygningsrum i forhold til M12-stik. De symmetrisk arrangerede kontakter giver en sikker dataoverførsel. Via Power-over-Ethernet forsynes fieldkomponenter samtidigt med energi.

På grund af intelligente produktionsanlægs stærkere netsammenkobling tager antallet af kabelforbindelser til. Modulære industristik er her løsningen. Med HEAVYCON modular kan du kombinere kontaktindsatse til effekt, signaler, data og trykluft fleksibelt i et hus. Den nye online-konfigurator understøtter dig optimalt i at opbygge og bestille dit eget tilslutningsstik.

DIN VDE 0100-443 og DIN VDE 0100-534 regulerer, hvornår overspændingsbeskyttelse er påkrævet i lavspændingsanlæg, og hvor og hvordan den skal installeres. Siden 1. oktober 2016 har begge standarder været gældende i revideret udgave. Overgangsfristen til færdiggørelse af påbegyndte projekteringer og udførelser udløber den 14. december 2018. Få mere at vide på vores stand om såvel foreskrevne som hensigtsmæssige muligheder for beskyttelse af bygninger.

Optimalt egnet til enkel, pladsbesparende potentialfordeling: Den elektroniske sikkerhedsafbryder PTCB med en kanal kan brokobles til rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete. Kan indstilles fra 1 til 8 ampere på selv meget smalle konstruktionsbredder. Præcis til PLC'en præsenterer vi yderligere produktvarianter. Få mere at vide direkte på vores messestand om den universelle sikkerhedsafbryder på 6 mm konstruktionsbredde.

Beskyt dit strømforsyningssystem med de passende elektroniske sikkerhedsafbrydere. I vores produktprogram finder du nemt det passende produkt til din applikation. Få også gavn af en særdeles enkel fremgangsmåde ved idriftsættelsen.

Med board-to-board tilslutningsstikkene i serien Fine Pitch tilbyder Phoenix Contact for første gang skærmede og uskærmede løsninger til signal- og dataoverførsel. Udfør individuelle printkortudformninger med forskellige konstruktioner, stablingshøjder og poltal med delingerne 0,8 mm og 1,27 mm.

Rundstik i serien M17-M40 PRO leverer universelle løsninger til signal- og effektoverførsel. Takket være den unikke Lock45-lynaflåsning kan du udføre din apparattilslutning på en tidsbesparende og sikker måde. Den producentuafhængige stikkompatibilitet giver dig mange forskellige løsninger til standard- og lynaflåsninger.

Modulære elektronikhuse i ICS-serien danner fundamentet for morgendagens IoT-enheder: Udnyt en unik modularitet i tilslutningsteknikken med standardiserede tilslutninger såsom RJ45, USB, D-SUB og antennebøsninger som integrerede bestanddele. Få desuden glæde af et hussystem med graduerede størrelser og valgfrie DIN-skinne busforbindere.

Vores tips til dit besøg på SPS IPC Drives

Her finder du vores personlige tips til dit besøg baseret på to årtiers messedeltagelse.

Du kan nemt og hurtigt komme til Nürnbergs messeområde med bil, tog, fly eller offentlige transportmidler. Undergrundsbanens linje U1 og U11 (i retning af Langwasser Süd) bringer dig direkte fra hovedbanegården til messeområdet. Køretiden fra hovedbanegården til messen er kun otte minutter.

Indtast bare Nürnberg på din GPS. Et af Europas mest moderne trafik- og parkeringsstyringssystemer bringer dig til målet. Dynamisk tilpasset til den aktuelle trafiksituation, leder det dig til frie tilkørselsveje og til i alt 14.000 parkeringspladser ved messecenteret.

Under SPS IPC Drives er hoteller umiddelbart i nærheden af messeområdet meget efterspurgte. Du kan med fordel søge efter overnatningsmuligheder lidt længere væk. Der findes mange gode overnatningsmuligheder både i og i omegnen af Nürnberg. En nærmere sondering betaler sig: Også de omkringliggende småbyer kan tilbyde pensionater og interessante overnatningsmuligheder, hvor man kan slappe af efter en anstrengende messedag.

Messeinformation om SPS IPC Drives 2018

Vi glæder os til at møde dig! Besøg også Phoenix Contact i 2018 på Europas førende fagmesse for elektrisk automatisering i Nürnberg.

 • 27. til 29. november 2018
 • Hal 9, stand 310
AdresseÅbningstider
NürnbergMesse
Messezentrum 1
90471 Nürnberg
Tirsdag fra kl. 9:00 til 18:00
Onsdag fra kl. 9:00 til 18:00
Torsdag fra kl. 9:00 til 17:00

Du finder yderligere informationer om messebyen Nürnberg, messeprogrammet, udstillere, overnatning, billetter, guidede ture og meget mere på hjemmesiden for SPS IPC Drives.

Tilbageblik på SPS IPC Drives 2017

Phoenix Contacts messestand 2017  

Phoenix Contact deltager på SPS 2017

Phoenix Contact glæder sig over en vellykket messe i 2017.

SPS IPC Drives 2017 havde glæde af 70.264 besøgende og 1.675 udstillere over et messeareal på 130.000 m².

Særlig interesse udviste de besøgende for fremtidsorienterede emner inden for den digitale automation. Med afsæt heri beskæftigede udstillere og besøgende sig med spørgsmålene: Hvor bevæger vi os hen, hvad kan vi forvente af udfordringer, hvordan bør applikationer være udformet allerede i dag.

Med innovative produkter og løsninger har Phoenix Contact allerede svar parat: Med industrielle kommunikationsløsninger, elektroniske beskyttelsesanordninger, stabilt WLAN til maskinkonstruktion, ny teknologi til en åben styringsplatform og industrielle cloud-løsninger viser vi vejen til den digitaliserede industri.

Hvad er SPS IPC Drives?

SPS IPC Drives er Europas førende fagmesse inden for elektrisk automatisering. I Nürnberg finder du den perfekte platform til at søge efter de rigtige løsninger til dine automatiseringsopgaver. Her udstilles blandt andet produkter og tjenesteydelser inden for følgende områder:

 • Kontrolteknologi
 • IPC'er
 • Elektrisk motorstyringsteknik
 • Betjening og overvågning
 • Industriel kommunikation
 • Software & IT i produktionen
 • Interfaceteknik
 • Mekanisk infrastruktur
 • Sensorer

Bevar overblikket sammen med os: Vi hjælper dig med at finde dit fagemne. Besøg os på vores messestand i hal 9 – vi står klar til at rådgive dig.

Phoenix Contact på SPS IPC Drives

Messestand Phoenix Contact 1993  

Phoenix Contact på SPS IPC Drives 1993

Phoenix Contact deltog for første gang i messen i 1993. Dengang var der i alt 156 udstillere og 4.923 besøgende. Frem til 1996 fandt SPS IPC Drives sted i Sindelfingen, inden messen blev flyttet til Nürnberg i 1997.

Phoenix Contact har i de seneste 25 år deltaget hvert år med nye innovationer inden for automatiseringsteknikken på messen i Nürnberg. Den første messe, Phoenix Contact deltog i tilbage i 1993, blev dengang kaldt: International fagmesse og kongres for programstyrede kontrollere, industri-pc'er og elektrisk motorstyringsteknik.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Vores messestand

Download en plan af vores messestand her, og brug den under dit messebesøg.

Vores messestand
Åbn standplan [PDF, English, 51 KB]

Notér tidspunktet allerede nu

Skriv tidspunktet for messen ned i din kalender.

Notér tidspunktet allerede nu
Notér tidspunkt

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk