Se nyheder i topform på stand E 4040

Teknologi i topform - vi tager på HI-messe

Vi har været i skarp træning - og både vores nyheder og vores standpersonale er i topform. Det glæder vi os til at vise, for hos Phoenix Contact er teknologi i højsædet. Vi holder os skarpe på den teknologiske udvikling, så vi konstant kan tilbyde kunderne fremtidssikrede og innovative produkter og løsninger på et højt teknologisk niveau. Det er dem, vi tager med på HI-messen 2015.

Hvorfor tage på messe?

Både vi og vores kolleger i branchen inviterer vores kunder til at komme og besøge os på vores messestand. Men hvad får du som kunde egentlig ud af at sætte en arbejdsdag af til et messebesøg?

  • Oplev de nyeste trends inden for elektroteknik og automatisering på nærmeste hold - vi medbringer state of the art inden for vores mange forskellige produktområder
  • Få en god dialog med vores standpersonale om netop dine arbejdsprocesser - vi kommer gerne med forslag til systemer og løsninger, som kan optimere dit arbejde både ressourcemæssigt og økonomisk
  • Få et samlet overblik over, hvad der rører sig i vores fælles elektrotekniske verden
  • Mød din daglige kontakt og vores øvrige personale face-to-face - personlig kontakt og dialog på messen er en fordel for alle i vores fremtidige samarbejde
  • Oplev vores brede produktprogram - måske tilbyder vi produkter og løsninger, som du slet ikke var klar over, at du også kunne få hos os.
  • Vores action centers giver dig mulighed for at "se med fingrene" - her må du røre, studere, skille ad og sætte sammen lige så meget du har lyst til

Kig forbi vores stand - og lad dig berige af vores spændende innovationer. Kombinér også gerne dit besøg med en forfriskning i vores messebar.

Og meget, meget mere

Derudover byder vi på en lang række produkter inden for blandt andet I/O-systemer, industri-pc'er, stik, kabler, klemmer, sikkerhed, værktøj og ikke mindst opmærkning.

Klik dig igennem de forskellige links nedenfor, hvis du vil opleve mere om alle disse produkter allerede nu   

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk