PSRmini sikkerhedsrelæer

PSRmini sikkerhedsrelæ – fuld effekt på 6 mm

Dokumenteret sikkerhed i sin smalleste form: Med de nye sikkerhedsrelæer kan du spare op til 70 % plads ved udformning af sikkerhedsfunktioner.

PSRmini er verdens smalleste sikkerhedsrelæ med tvangsførte kontakter.
Koncentreret på 6 og 12 mm giver de samme effekt som et stort sikkerhedsrelæ.
Den højkompakte konstruktion er mulig takket være den nyudviklede relæteknologi fra Phoenix Contact. Gennem en kombination af enestående karakteristika er PSRmini særligt optimeret til anvendelse inden for maskinkonstruktion og i procesindustrien.

Dine fordele

 • Op til 70 % pladsbesparelse gennem kompakt design og maksimal fleksibilitet for sikkerhedsrelæerne gennem tvangsførte kontakter
 • Maksimal sikkerhed og høje brydeeffekter op til 6 A takket være innovativ relæteknologi fra Phoenix Contact
 • Adgang til alle relevante markeder via internationale godkendelser
 • Forenklet opbygning af decentrale koncepter ved hjælp af installation af sikre koblingsrelæer direkte i Ex-zone 2
 • Modulær udformning af sikkerhedskoncepter takket være finkornet arkitektur fra en frigivelseskontakt

Den nye generation af sikkerhedsrelæer: PSRmini

Højkompakte sikkerhedsrelæer PSRmini med tvangsførte kontakter  

Højkompakte sikkerhedsrelæer PSRmini med tvangsførte kontakter

PSRmini-produktfamilien omfatter i alt 28 artikler og består af varianter på 6 mm og 12 mm. Trods den smalle konstruktion kan produkterne overbevise gennem deres maksimale effekt: De kobler belastninger på op til 6 A, er kompatible med mange signalgivere og sikkerhedsorienterede kontrollere, kan anvendes mange steder takket være omfattende godkendelser og meget mere.

Den kompakte konstruktion kan hurtigt betale sig, da der bearbejdes mange signaler på meget lidt plads, og pladsen i styreskabet udnyttes på bedste vis. Den fintkornede arkitektur muliggør modulær opbygning af sikkerhedskoncepter: 6 mm-varianten fås med 1 til 2 frigivelseskontakter og 12 mm-varianten med 2 til 3.

Med PSRmini sparer du plads og opnår fleksibilitet uden at skulle gå på kompromis i anvendelsen.

Banebrydende: Ny relæteknologi fra Phoenix Contact

Det nye 6 mm-basisrelæ

Det nye 6 mm-basisrelæ

Kernen i den nye komponentfamilie PSRmini er vores egenudviklede relæteknologi. Det kun 6 mm brede basisrelæ med tvangsførte kontakter er overbevisende med sine mange teknologiske detaljer og arbejder så pålideligt, som det bør ske inden for sikkerhedsteknik. Særligt tvangsføringens robusthed, pålidelighed og diagnosemulighed adskiller vores basisrelæ fra andres.

For at imødekomme den nødvendig produktionsnøjagtighed og vores høje kvalitetskrav fremstilles basisrelæet komplet med alle sine enkeltdele af Phoenix Contact.

Klassiske sikkerhedsfunktioner, nye sikkerhedskoncepter

PSRmini til maskinkonstruktion  

Skalerbar sikkerhedsrelæløsning til maskinkonstruktion med PSRmini

Ud over at de nye sikkerhedsrelæer PSRmini ikke kræver meget plads, er de også overbevisende, især inden for maskinkonstruktion, pga. følgende fordele:

 • Komplet sortiment med kompatibilitet med mange signalgivere som f.eks. nødstopenheder, sikkerhedsdørafbrydere og lysgitre
 • Modulær opbygning af sikkerhedsfunktioner gennem tilgængelighed til frigivelseskontakt
 • Omfattende godkendelser til globale markeder
 • Tvangsførte kontakter til det højeste sikkerhedsniveau op til PL e i henhold til ISO 13849 og SILCL 3 i henhold til IEC 62061

Fuld SIL3 performance i eksplosionsfarlige områder

PSRmini til procesindustrien  

Enestående pakningstæthed med PSRmini i Termination Carrier

De sikre koblingsrelæer PSRmini anvendes til signalforstærkning og galvanisk adskillelse i forbindelse med udgange på sikkerhedsstyringer. Idet det nye produktprogram er tilpasset de relevante processtyresystemer indeholder det SIL-certificerede koblingsmoduler til sikker udkobling (Emergency-Shut-Down) og sikker indkobling (Fire-and-Gas).

Ud over begrænsede krav til plads og materialer overbeviser PSRmini med flere fordele:

 • Kortere nedetider under planlagte serviceperioder takket være enkel, hurtig diagnose direkte på komponenten eller i kontrolleren
 • Anvendelse af sikre koblingsrelæer i eksplosionsfarlige områder til enklere konstruktion af decentrale koncepter
 • Systemkabling vha. kundespecifik Termination Carrier med henblik på hurtig, fejlfri idriftsættelse og tilslutning i felten

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service


Relæteknologi fra Phoenix Contact

Forener tvangsførte kontakter med ekstrem ydeevne og
minimal modulbredde.

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk