electronica 2020

electronica 2020 –
Den førende elektronikmesse og -konference i verden

Besøg Phoenix Contact på verdens førende elektronikmesse.

10. - 13.11.2020 i München

Mange tak til alle dem, der besøgte os på electronica 2018 i München på vores messestand i hal B3 og på satellitstanden i hal A2. 

Mange hilsener fra Phoenix Contact – din nøglepartner for kreative løsninger til tilslutningsteknik, elektronik og automatisering på vejen til en smart verden.

Den næste electronica 2020 vil finde sted fra d. 10.11. - 13-11-2020. Noter dig allerede nu denne dato, og få i god tid en gratis messebillet.

Tilbageblik på electronica 2018

electronica 2018  

electronica 2018

Phoenix Contact glæder sig over en vellykket messe i 2018. På denne hidtil største electronica blev der over de tre messedage registreret 80.000 besøgende. Her blev de besøgende budt velkommen af 3.100 udstillere fra mere end 50 lande.

Vores fremragende nyheder på electronica 2018

Phoenix Contact vil på electronica 2018 præsentere mange forskellige produkter og løsninger. Vi vil gerne informere dig om dette allerede før messens start.

PTFIX er det nye system til individuel potentialfordeling i apparater. Det består af tilslutningsparate blokke med Push-in teknik i mange farver, poltal og montagetyper. Blokkene med op til 18 tilslutningspunkter kan kombineres og monteres på bæreskinner eller direkte – påklæbning på jævne flader er også mulig. Konfiguratoren støtter dig ved valg af ønsket kombination. Online-prissætning og hurtig bestillingsmulighed inkluderet.

Enkel apparattilslutning med væggennemføringerne i det nye stikbare installationssystem IPD med sikker og komfortabel lynaflåsning på fieldsiden. Push-in tilslutningen giver tidbesparelser ved montage. Oplev den enkle apparattilslutning med det nye stikbare installationssystem IPD. Udfør komfortabel og sikker installation med lynaflåsning på fieldsiden. Derudover muliggør Push-in tilslutningen automatiseret fortrådning vha. fortrådningsrobotter. På den måde er IPD-væggennemføringerne ideelle til lampeapplikationer.

Signaler, data og effekt er de væsentlige elektriske overførselsformer i et industrianlæg. Kompakte og effektive M12-tilslutningsstik er her særligt egnede. Idet de er etablerede som industristandard til signal- og dataanvendelser, bruges de i stigende grad også til effektoverførsel, i stadig mere kompakte apparater. M12 POWER giver maksimal effekt ved minimal konstruktion.

Med PROJECT complete kan du planlægge din klemrække og bagefter nemt oprette de tilhørende mærkninger. Softwaren understøtter gennemgående optimalt og automatiserer mange opgaver. Oplev det perfekte digitale netværk af alle procestrin, fra CAE-projektplanlægning til montering af det færdige produkt.

Med MARKING system fra Phoenix Contact kan du nemmere end nogensinde oprette mærkningsløsninger. Rulleprinteren THERMOMARK ROLLMASTER egner sig særligt til mærkninger på elektroniske komponenter. Den bearbejder store materialemængder på kort tid. De nye BLUEMARK ID-printsystemer er yderst fleksible: De printer med den miljøvenlige UV-LED-teknologi på 1350 forskellige mærkningsmaterialer – og så endda i farver.

Effektiv SIL3-certificeret QUINT POWER-strømforsyning, også til Ex-området. Ny QUINT DC-UPS med integreret grænseflade til PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT eller USB til dit eksisterende netværk.

Komplet produktprogram inden for elektroniske sikkerhedsafbrydere til dit strømforsyningssystem. Perfekt kontrol over dit anlægs tilstand med produkter med en eller flere kanaler.

Oplev High Power Charging (HPC) live på electronica. Med denne nye teknologi kan du oplade din elbil til en rækkevidde på 100 km på kun 3-5 minutter. Dette er muligt pga. en intelligent køling, hvormed ladestationerne opnår en ladeeffekt på op til 500.000 watt.

Oplev på electronica det prisbelønnede design af vores nye AC-ladekabler, som for nyligt blev tildelt German Design Award 2019. Ladekablerne overbeviste juryen med sit funktionelt gennemtænkte design, den behagelige feeling-faktor og det moderne formsprog.

Hvad er electronica-messen?

electronica er verdens førende messe for komponenter, systemer og applikationer inden for elektronik og afholdes i München hvert andet år. På messen vil teknologier, produkter og løsninger fra elektronikindustrien blive præsenteret på tværs af hele spektret. Afrundet af tendenser positionerer dette års electronica-messe aktuelle udviklinger inden for elektronikindustrien.

Også i år tiltager størrelsen af electronica, og den ledsages nu for første gang af et såkaldt co-located event, nemlig SEMICON Europa. Med sine over 450 udstillere er det Europas førende messe for industri og forskning på områderne for fleksibel hybrid-elektronik, smart produktion, effektelektronik samt medicinteknologi.

Desuden ledsages verdens førende messe for elektronik af andre regionalt førende messer i Indien, Asien og Kina, som ligeledes fokuserer på elektroproduktion samt applikationer, systemer og komponenter inden for elektronik.

Messen i München byder på en række temabestemte fora samt fem konferencer om emner som Automotive eller Wireless. Du kan finde flere oplysninger herom på den relevante side for electronica:

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Notér tidspunktet allerede nu

Skriv tidspunktet for messen ned i din kalender.

Notér tidspunktet allerede nu
Notér tidspunkt

Vores messestand

Download en plan af vores messestand her, og brug den under dit messebesøg.

Vores messestand
Åbn standplan [PDF, English, 27 KB]

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk