Komplet løsning til fotovoltaik

Simpelt hen sikker: Tilslutningsstik til fotovoltaik

Med SUNCLIX kan du satse på at få fotovoltaiske løsninger fra én leverandør – helt fra solcellemodul og DC-kabling til omformere til AC-tilslutning til forsyning af el-nettet.

Phoenix Contact tilbyder en universel totalløsning til fortrådning af fotovoltaiske anlæg: SUNCLIX-komponenterne, der er af høj kvalitet, er afstemte efter hinanden og forenkler installation og garanterer investorer, planlæggere, installatører og driftsledere en stabil energiudvinding og forsyning.

Dine fordele

  • Høj investerings- og driftssikkerhed takket være unik SUNCLIX-tilslutningsteknik, der er beskyttet mod forkert tilslutning.
  • Permanent stabil energiudvinding takket være vejrligsbestandige isoleringsmaterialer samt kvalitetskontakter med minimerede overgangsmodstande
  • Enkle Design-in, indkøbs- og lagerprocesser takket være universelle AC- og DC-tilslutningsløsninger fra én leverandør
  • Hurtig og pålidelig kabling på stedet takket være den unikke SUNCLIX-fjederkrafttilslutning til ledertværsnit på 2,5 mm² til 16 mm²
  • Nyt markedspotentiale gennem anvendelsesoptimerede tilslutningssystemer til modulomformere og bygningsintegrerede fotovoltaiske systemer (BIPV).

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk