Din stemme til SOLARCHECK RSD

Sikkerhed med udmærkelse

SOLARCHECK RSD har vundet prisen GIT Sicherheit.

Få at vide, hvorfor produktet gør arbejdet i solcelleanlæg så sikkert.

Bevis for prisen GIT Sicherheit  

SOLARCHECK RSD: Vinder i kategorien brandbeskyttelse, Ex- og arbejdsbeskyttelse

Den automatiske solcelle-modulnedlukning SOLARCHECK RSD har vundet prisen GIT Sicherheit i kategorien brandbeskyttelse, Ex- og arbejdsbeskyttelse.

Prisen for særligt innovative produkter og systemer inden for sikkerhedsteknologi uddeles årligt af magasinerne GIT Sicherheit, GIT Security og Messtec Drives Automation fra Whiley-VCH-forlaget.

Inden blev produktet nomineret som finalist af en neutral jury, der består af repræsentanter fra BHE, TÜV, VDMA, ZVEI, integratorer og brugere. Over 75.000 læsere af det printede magasin og de tilhørende online communities på git-sicherheit.de, git-security.com og pro-4-pro.com tog beslutning om vinderne.

Forsigtigt spænding – livsfare uden modulnedlukning

Livsfarlige spændinger på grund af seriekobling i solcelleanlæg  

Livsfarlige spændinger på grund af seriekobling

I 95 % af solcelleanlæggene er panelerne koblet i række til strings.. Der kan her opstå livsfarlige jævnspændinger op til 1000 volt.

Frikobling til beskyttelse mod elektrisk stød er vanskeligt: Ved vekselretteren eller via ekstra DC-kontakter afbrydes ledningsstrømmen, men ikke spændingen.

Arbejdsbeskyttelse er kun givet, når hvert enkelt panel frikobles automatisk.

Højste sikkerhed takket være modulvis frikobling

Auto Rapid Shutdown  

Sikker solcelle-modulnedlukning med intelligent teknologi

SOLARCHECK RSD har diagnosefunktioner og skelner mellem forskellige driftstilstande.

Efter Fail-Safe-princippet fører afvigelser fra normaltilstanden eller en frakobling af vekselretteren til automatisk frikobling af solcellemodulerne.

En sikker tilstand opnås uden anvendelse af elektriker. Også personer som tagdækkere eller rengøringspersonale, som ikke kender sikkerhedsreglerne og farerne, er beskyttet.

Den patenterede teknologi Auto Rapid Shutdown er mere pålidelig og hurtig end nogen tænkelig menneskelig vurdering eller manuel indgriben.

Solcelle-modulnedlukning SOLARCHECK RSD

SOLARCHECK RSD består af enheder til frakobling af de enkelte solcellemoduler og startenheder, som sætter systemet i gang igen. Hver afbryderenhed skiller det tilhørende modul fra forbindelsen til andre strenge. Frikoblingen sker automatisk i tilfælde af fejl og ved frakobling af vekselretteren. Hele solcelleanlæggets jævnspændingsside er dermed maksimal inden for beskyttelseslavspænding. Der er ingen fare for at få elektrisk stød.

Systemtopologi afbrydelse af solcellemodul  

Systemtopologi afbrydelse af solcellemodul SOLARCHECK RSD

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk