Overspændingsbeskyttelse opfundet på ny

Overspændingsbeskyttelse opfundet på ny

Lyn- og overspændingsbeskyttelse med Safe Energy Control Technology er mere effektiv og langtidsholdbar end nogensinde før.

Grundlaget for en langtidsholdbar og effektiv lyn- og overspændingsbeskyttelse er Safe Energy Control Technology (forkortes SEC). Kernen i den teknologi er det revolutionære gnistgab, som på sikker vis forhindrer enhver netfølgestrøm. Det skåner anlægget inkl. sikringer og afledere. Ved alle gængse anvendelser er der derfor ikke behov for en separat aflederforsikring.

Dine fordele

  • Lang levetid for den elektriske installation gennem netfølgestrømfri gnistgab
  • Pladsbesparende og økonomisk installation gennem en sparet separat aflederforsikring
  • Nem udskiftning med universelt stikbare beskyttelsesenheder i tilfælde af service
  • Forudseende test af beskyttelsesstik med CHECKMASTER 2

Lynstrømsafleder type 1 med integreret forsikring

FLASHTRAB-SEC-HYBRID – lynstrømsafleder med integreret forsikring  

FLASHTRAB-SEC-HYBRID – lynstrømsafleder med integreret forsikring

FLASHTRAB-SEC-HYBRID er den første stikbare, netfølgestrømfri type 1-afleder med integreret stødstrømsfast aflederforsikring. Takket være den nyudviklede Push-Pull-mekanisme kan beskyttelsesstik nemt trækkes. Den integrerede låseanordning holder den i tilfælde af afledning sikkert fast i grunddelen.

Installationen formes nemt og fleksibelt takket være den integrerede forsikring. Monteringsstederne forbliver variable, og du sparer plads og besvær i forbindelse med fortrådning. FLASHTRAB-SEC-HYBRID fås til anvendelse i 230-/400-V- eller i 400-/690-V-strømforsyningssystemer.

Lynstrømsafleder type 1 til 400/690 V

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 – lynstrømsafledere til høje mærkespændinger  

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 – lynstrømsafledere til høje mærkespændinger

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 er specielt designet til højere mærkespændinger. Dens kompakte konstruktion og beskyttelsesenhedernes universelle stikbarhed giver dig mulighed for at få en pladsbesparende og fleksibel installation.

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440's tekniske ydeevne er ved den høje grad af kompakthed unik. Type 1-aflederen anvendes i 400/690 V-TN- og 400 V-IT-strømforsyningssystemer. Lynstrømme op til 35 kA styres sikkert.

Takket være den høje vedvarende spænding på 440 V og den høje chok- og vibrationsbestandighed egner FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 sig glimrende til anvendelse i
industri- og vindkraftanlæg.

Lynstrømsafleder type 1 til 230/400 V

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 – lynstrømsafledere til høje mærkespændinger  

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 – lynstrømsafledere til høje mærkespændinger

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 er ideel til anvendelse i området foran elmålere ved hovedforsyningen og i industrielle anvendelser.

De effektive, netfølgestrømfri gnistgab i FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 giver omfattende beskyttelse til dine anlæg og forlænger levetiden for den elektriske installation betragteligt. Store svingninger i spændingen og ekstreme krav op til 25 kA mht. lynstrøm er ikke noget problem for FLASHTRAB-SEC-PLUS-350. Med FLASHTRAB-SEC-PLUS-264 behersker sågar lynstrømme op til 50 kA.

Som alle andre type 1-afledere i SEC-familien er også FLASHTRAB-SEC-PLUS testet og certificeret som type 2-afleder.

Lynstrøms-/overspændingsaflederkombinationer type 1+2

FLASHTRAB-SEC-T1+T2 – kombination af type-1- og type-2-beskyttelsesenheder  

FLASHTRAB-SEC-T1+T2 – kombination af type 1- og type 2-beskyttelsesenheder

FLASHTRAB-SEC-T1+T2 er den rigtige kombination af lynstrøms- og overspændingsafleder. Denne afledertype giver ideel beskyttelse til omgivelser med høj forekomst af koblinger.

Lynstrømme styres sikkert af de effektive gnistgab. Det garanterer en lav restspænding, mens dynamiske overspændinger fra de varistorbaserede type 2-afledere begrænses på en pålidelig måde. Koordineringen mellem gnistgab og varistor er optimal.

Med den kombinerede beskyttelsesenhed, der har været enestående på markedet i ti år, kan du minimere installations- og vedligeholdelsesarbejde væsentligt. Nu også med netfølgestrømfrit gnistgab og nyt design af type 2-afleder.

Overspændingsbeskyttelse type 2

VALVETRAB-SEC – overspændingsbeskyttelse type 2  

VALVETRAB-SEC – overspændingsbeskyttelse type 2

Den kompakte overspændingsbeskyttelsesenhed type 2 giver på kun 12 mm pr. kanal maksimal ydeevne og høj grad af kortslutningssikkerhed.

VALVETRAB-SEC kan installeres problemfrit i enhver lille fordeler og uden separat aflederforsikring op til 315 A mærkestrøm på hovedsikringen.

Den høje afledningsevne og den kompakte modulbredde gør VALVETRAB-SEC til en pålidelig overspændingsbeskyttelse for enhver strømforsyning.

Også til DC-strømkilder med lineær driftskarakteristik fås overspændingsafledere af type 2.

Apparatbeskyttelse type 3 til AC/DC-anvendelser

PLUGTRAB-SEC – apparatbeskyttelse type 3  

PLUGTRAB-SEC – apparatbeskyttelse type 3

PLUGTRAB-SEC er den effektive overspændingsbeskyttelse til periferiapparater med op til 230 V mærkespænding.

Den nyudviklede interne skilleanordning og de integrerede aflederforsikringer giver større sikkerhed ved elektrisk og termisk overbelastning, uafhængig af den installerede forsikring.

Derfor er PLUGTRAB-SEC den pålidelige overspændingsbeskyttelse til AC- og DC-periferiapparater.

Vi vil vædde med, at du ikke ser rødt inden for de næste fem år

Beskyttelsesstik PLT-SEC med grøn statusvisning  

Alt i det grønne område – SEC-stik med grøn statusvisning

Med vores slidstærke beskyttelsesenheder behøver du ikke tænke på udskiftning af sliddele i mindst fem år.

Komponenterne, der er af høj kvalitet, har særligt lang levetid pga. SEC-teknologien. Hvis statusvisningen alligevel signaliserer, at noget skal udskiftes, får du inden for de første fem år erstatning efter køb. Du skal blot sende det pågældende stik retur til os.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk