Alt til de bedste tavler

Alt til de bedste tavler

Phoenix Contact tilbyder som den kompetente partner inden for installation alle de produkter, der skal bruges til et perfekt konstrueret styreskab fra kun én leverandør.

Et perfekt konstrueret styreskab er ikke blot dit udstillingsvindue hos kunden. Passende montagemateriel sparer kostbar plads, optimal kabelføring reducerer fortrådningstiden, smart tilbehør gør montage og kabling hurtig og komfortabel.

Oversigt over vores produktprogram til styreskabe

Vi tilbyder dig alt fra én leverandør: Fra indføring i styreskabet med rationelle kabelgennemføringer, over skruetilslutninger, kabelbeskyttelsessystemer og -kanaler, til de mindste komponenter som kabelbindere og -mærkninger. Nøjagtig funktionalitet og bedst mulig kvalitet er her vores krav ned i nederste detalje.

Koblingsanlæg og styreskabe kan opbygges tids- og pladsbesparende med det rigtige monteringstilbehør. Her sørger bæreskinner og endeholdere for sikker fastgørelse af elektriske forbindelseselementer og komponter i styreskabet.

Monteringstilbehør hjælper med at udnytte den sparsomme plads ud i hvert hjørne; afdækningsprofiler garanterer pålidelig berøringsbeskyttelse.

Få orden i styreskabet. En tidsbesparende og servicevenlig forbindelse til styreskabsdøren kan bygges op med det innovative kabelføringssystem CGS.

Det brede sortiment af ledningskanaler gør det muligt for brugeren fleksibelt og samtidig struktureret at føre kablerne i styreskabet. Montagen letter her værktøjsfri trin, der kan skilles ad. Kabelbeskyttelsesslanger beskytter de kabler og ledninger, der føres ind i styreskabet

Med kabelgennemføringssystemet CES modular kan du føre kabler pladsbesparende, overskueligt og systematisk ind i styreskabet. Montér og udskift både konfektionerede og ikke-konfektionerede ledninger hurtigt vha. fleksibelt kombinerbare kabeltyller.

Med CES Multigates kan du indføre op til 37 ikke-konfektionerede kabler afbrydelsesfrit ind i styreskabet vha. en eneste membranplade. Alt efter behov kan du skære konustyllerne i forskellige størrelser.

Potentialfordelere forenkler opdelingen af styre- eller driftsspænding. Det forskellige antal potentialniveauer og tilslutningsklemmer muliggør fleksibel udnyttelse.

De kompakte fordelerblokke PTFIX kan hurtigt og fleksibelt monteres, er straks klar til brug og kan udvides vilkårligt. Med dem kan du udføre fordeling af forskellige potentialer i skabet overskueligt og pladsbesparende. Den EMC-korrekte afskærmning af følsomme analogsignaler løses nemt og sikkert med vores produkter.

De nye EO-stikdåser med forskellige stikgeometrier er konstrueret til global anvendelse i styreskabe og anlægskonstruktion.

Ekstrafunktioner som statusvisninger, kontakter, sikringer eller effektafbrydere udvider anvendelsesmulighederne. I vores brede produktprogram kan du garanteret finde den optimale stikdåse til dit styreskab.

PLD-styreskabslamper sørger for en optimal belysning af dit styreskab, også i det nederste område, og de er særligt hurtige at installere uden værktøj.

Vælg mellem to effektklasser og en særlig fleksibel produktportefølje af lamper, som er afstemt til dine behov.

Til vores produkter

Ved brug af følgende links kommer du direkte til vores produktside.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service