Industrie 4.0

Industrie 4.0

Morgendagens intelligente produktion: Med vores erfaring og vores løsninger gør vi din produktion fremtidssikker.

Kategorier

Hvad er Industrie 4.0?

Smart Factory producerer individuelle produkter efter kundeønske  

Industrie 4.0 og Internet of Things

For at kunne mestre udfordringerne for vores industri i den digitale verden fokuserer vi på den konstante omskiftning med ét begreb: Industrie 4.0.

Herunder gemmer der sig digitalisering af produkter, produktionsteknik og -processer. Digitale data bruges på tværs af virksomheder af alle deltagere i forretnings- og værdiskabelsesprocesser. Den virtuelle og den virkelige verden smelter sammen i den samlede livscyklus for et produkt.

På grundlag af dette udvikles Internet of Things (IoT), hvor klart identificerbare fysiske komponenter eller anlæg præsenteres virtuelt. I denne verden forbindes alle dele af industrien Både mennesker, maskiner og produkter kommunikerer med hinanden.

Hvorfor den fjerde industrielle revolution?

Digitaliseringen af vores produktionsverden har Smart Factory som mål  

Den fjerde industrielle revolution

De konstante omskiftninger i produktionsverdenen viser sig i de tre industrielle revolutioner: Dampmaskinen, arbejdsdelingen i masseproduktionen og automatisering gennem kontrolteknologi. Vi ser for tiden den digitale transformation hen imod den intelligente produktion. Industrie 4.0 kommer med løsninger på, hvordan komplekse produktionsprocesser kan optimeres med nye teknologier. Industriel produktion og IT vokser stadig tættere sammen.

Under denne fjerde revolution opstår Smart Factory, den intelligente fabrik. Denne beskriver en effektiv og tilpasningsegnet produktion, der til enhver tid opnår den optimale værdiskabelse. Netværkene til værdiskabelse, der organiserer sig selv, kan optimeres efter forskellige kriterier, f.eks. mht. omkostninger, tilgængelighed eller ressourceforbrug.

Industrie 4.0 hos Phoenix Contact

Hos Phoenix Contact produceres produkter i partistørrelse ét fuldautomatisk  

Eksempel på en intelligent produktion

Sammen med kunder og partnere designer vi aktivt fremtidens løsninger. Med næsten 100 års erfaring inden for maskinkonstruktion og automatisering er vi godt rustet til at forvandle den digitale transformation af vores verden til morgendagens intelligente produktion.

Og her er den store produktionsdybde, den virksomhedsegne maskinkonstruktion og ekspert-knowhow inden for automatisering blot tre af mange grunde til, at Phoenix Contact er en pålidelig partner.

Vi realiserer det, der er muligt i dag, i vores egen produktion. Se anvendelseseksempler på brugen af Industrie 4.0. Øg din konkurrenceevne med en mere intelligent produktion for maksimal effektivitet og fleksibilitet. Hertil udvikler vi komponenter, systemer og løsninger.

Vores praksisorienterede indsatsområder

For at gøre fordele ved Industrie 4.0 håndgribelige arbejder vi på praksisorienterede indsatsområder.

Klik på følgende link for at få mere at vide om de praksisorienterede indsatsområder.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service


Augmented Reality i anvendelsen

Sammenkoblingen af maskiner og anlæg udgør fundamentet for digitaliseringen.