Vindparker

Vindparker

Bedst mulig sammenkobling

Optimér forsyningsstyringen med kommunikations- og styringsløsninger til vindparken.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Løsninger til vindparker

    Inden for telekommunikation sker der snart skelsættende forandringer. Mange udbydere har i flere år været i gang med at afløse deres hidtidige analog- eller ISDN-telefonnet med All-IP-teknik.

Sammenspillet mellem anlæggene i en vindpark bliver mere og mere kompleks. Hvor der tidligere blot stod en samling anlæg, der blev drevet enkeltvis, skal vindparker i dag ofte agere som et homogent kraftværk på nettet.

For at de stadig mere krævende retningslinjer for netforsyning kan overholdes, skal kommunikationen mellem anlæggene svare til skærpede standarder. Herved opstår der en kompleks styrekreds, der kommunikerer konstant med nettet for at kunne reagere på ændringer med en forsyning, der er tilpasset disse. Desuden skal netforbindelse via DSL beskyttes mod uvedkommende adgang.

Dine fordele

  • Normkonform forsyningsstyring med løsninger, også til eftermontering
  • Udfaldssikker kommunikation takket være redundant netværksteknik
  • Undersystemer kan udvides fleksibelt takket være modulær I/O- og kontrolteknologi

Netforsyning

Komponenter til dataregistrering ved netforsyning  

PACT RCP-strømtransformere er en del af en retrofit-løsning til netforsyning

Hvad enten det er retrofit eller nye konstruktioner, så kan du med totalløsninger til netforsyning af din vindmøllepark imødekomme de lokale retningslinjer, både rigtigt i forhold til standarden og frem for alt effektivt.

F.eks. er PACT RCP-strømtransformere kernen i en tidsbesparende retrofit-løsning til dataregistrering ved netforsyningen.

Parkens netværk

Komponenter i styreskabet  

Pålidelige komponenter til lang rådighedstid for parkens netværk

Vindparknetværk skal være designet til at være højtydende og frem for alt sikrede mod udfald. Uanset om du arbejder med netværkskabler eller på et trådløst system.

Hos Phoenix Contact kan du få den rigtige løsning til dette: Robuste kablingssystemer eller fleksible WLAN-applikationer. Alt er baseret på holdbar industrielektronik og overbeviser gennem lave installations- og vedligeholdelsesomkostninger.

Vejrstation

Vindmålemast  

Registrerer vindstyrke og -retning til effektiv parkstyring

For at drive vindparker så effektivt som muligt installeres der ofte en egen vindmålemast. De registrerede og tilvejebragte data videregives til parkstyringen via lysleder eller trådløst.

Til dette tilbyder Phoenix Contact systemer baseret på PROFINET, som sørger for enkel og gennemgående kommunikation på alle niveauer.

M12-tilslutningsstik er ideelle til tilslutning af sensorer i al slags vejr.

Alt til den bedst mulige fortrådning

Redundans og høj grad af performance er slagordene for fortrådning af vindenergianlæg. Med vores løsninger sørger du på alle niveuaer for fejlsikret og adgangsbeskyttet kommunikation til kontrolrummet og til energiforsyningens netværk. På den måde opnår du det højeste udbytte, fordi du afstemmer vindmøllen optimalt til forsyningsbehovet.

Fortrådning af vindenergianlæg

Løsninger for en sikker kommunikation til kontrolrummet og til energiforsyningens netværk

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk