Rotorblad

Rotorblad

Kontinuerlig tilstandsovervågning

Brug pålidelige løsninger til at øge udbyttet af dit anlæg.

Tilbage til Vindenergianlæg

Kategorier

  • Løsninger til lynstrømsmåling

    Lynstrømsmålesystemet LM-S (Lightning Monitoring System) fra Phoenix Contact giver bedre muligheder for planlægning af service i vindenergianlæg.

I takt med at rotordiametre bliver større og større, bliver tilstandsovervågning en stadig mere krævende opgave. Takket være korrekt overvågning øges anlæggets effektivitet, og vigtige sikkerhedsfunktioner udføres for at beskytte vindenergianlægget mod skader.

Dine fordele

  • Maksimal oppetid for vindenergianlæg med robuste komponenter, også under ekstreme betingelser
  • Nem integrering i eksisterende anlæg takket være åbne grænseflader
  • Vedligeholdelse, der kan planlægges, og justering af parametrering via fjernadgang

Rotorbladsovervågning med Blade Intelligence

Nye teknologier og trådløse sensorer giver mulighed for en bæredygtig og effektiv vedligeholdelsesstyring samtidig med en effektiv eftermontering af ældre turbiner.

Takket være kombinationen af isdetektering, lynstrømsmåling og belastningsovervågning holder vores løsning til rotorbladsovervågning altid øje med tilstanden af dine rotorblade og gør det muligt at reagere på forskellige hændelser på et tidligt stadium. Vores løsning fås i forskellige varianter og kan også eftermonteres og pålideligt integreres i eksisterende systemer.

Topologi Blade Intelligence  

Tilstandsovervågning via innovativ måleteknik

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk