Anlægssikkerhed

Anlægssikkerhed

På den sikre side

Realisér funktionel sikkerhed i dit vindenergianlæg på en pålidelig, nem og normkorrekt måde.

I Europa er det lovmæssigt bestemt, at alle vindenergianlæg skal overholde kravene i Maskindirektivet. Funktionel sikkerhed bliver således i alle dele af vindmøllen en integreret bestanddel, både på hardware- og softwaresiden.

Phoenix Contact tilbyder med sit omfattende produktprogram inden for sikkerhedsprodukter og -serviceydelser den rigtige løsning til alle områder og anlægsstørrelser, så du kan tilrettelægge din vindenergiapplikation iht. retningslinjerne. Vores safety-eksperter hjælper her med produkter og rådgivning i alle faser, fra planlægning til idriftsættelse eller ved eftermontering.

Dine fordele

  • Fleksible sikkerhedsløsninger med TÜV-certificerede hardware- eller softwareløsninger
  • Omdrejningstal og nedetider vises nøjagtigt takket være styringsuafhængige koblingsenheder
  • Sikre netværk gennem pålidelige Security-koncepter helt frem til kontrolrummet

Sikker bearbejdning af analogværdier

Screenshot af TÜV-certificeret software SAFE AI  

Certificeret software til realisering af sikkerhedsfunktioner

Med løsningspakken SAFE AI har du ikke længere brug for sikkerhedsrelaterede analoge I/O-komponenter til bearbejdning af sikre signaler, f.eks. fra vindmålinger. Det foregår via den TÜV-certificerede software.

På den måde sikrer du, at sikkerhedsfunktionerne i din vindmølle opnår SIL 3 og PL e. Pakken rundes af med rådgivning fra vores sikkerhedseksperter til vindenergibrancen.

Netværkssikkerhed

Software til netværkssikkerhed  

Løsninger til beskyttelse af dine anlæg mod adgang for uvedkommende.

Kommunikation for vindenergianlæg via internettet skal overholde stadigt højere krav. Ovenikøbet har operatører, driftsledere og serviceteknikere forskellige krav til adgangen online.

Med decentrale fjernkontrolløsninger baseret på vores Security-router MGUARD med integreret firewall kan du beskytte dine anlæg pålideligt mod uvedkommendes adgang. Den rigtige software til dette sørger for korrekte rettigheder til de forskellige brugere.

Sikker tilstandsovervågning

Komponenter til sikker tilstandsovervågning  

Komponenter til sikker overvågning af stilstand og omdrejningstal

I et vindenergianlæg skal alle sensorer og bevægelige dele overvåges hele tiden. Her er det vigtigt at have en sikker bearbejdning af digitale værdier og sikker overvågning af stilstand og omdrejningstal.

Sådan designer du overvågningsløsninger til f.eks. pitch- eller yawing-systemet.

Sikker overvågning af vindenergianlæg

Sikker overvågning af meget forskellige signaler er en udfordring for styringen i et vindenergianlæg. Med det omfattende produktprogram inden for sikkerhedsløsninger fra Phoenix Contact kan du realisere selv de strengeste krav i Maskindirektivet i vindenergianlægget.

Sikker overvågning af vindenergianlæg

Med sikkerhedsløsninger fra Phoenix Contact kan du imødekomme de høje krav i Maskindirektivet

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk