Offshore vindparker

Offshore vindparker

Til krævende miljøer

Stol på de robuste og pålidelige løsninger til anvendelse under selv de mest barske vilkår.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Løsninger til lynstrømsmåling

    Lynstrømsmålesystemet LM-S (Lightning Monitoring System) fra Phoenix Contact sørger for bedre mulighed for planlægning af service i vindenergianlæg.

Offshore vindenergianlæg giver bedst udbytte, men de må også tåle de hårdeste vilkår: Vibrationer, temperatursvingninger, salttåge. Derfor er Condition Monitoring og maksimal rådighed af særlig betydning pga. de ekstreme vedligeholdelsesomkostninger.

Med automatiseringsløsninger fra Phoenix Contact giver du dit offshore vindenergianlæg pålideligt udstyr og får gavn af vores vindenergieksperters knowhow i alle faser. På den måde udnytter du dine anlæg så effektivt som muligt og har hele tiden overblik over samtlige parametre.

Dine fordele

  • Hele tiden informeret via overspændingsbeskyttelse og online-evaluering
  • Fejlsikret takket være redundante styringskoncepter
  • Pålidelig kabling takket være robust og konfektionerbar tilslutningsteknik

Overspændingsbeskyttelse

Vindenergianlæg i tordenvejr  

Overspændingsbeskyttelse beskytter dit anlæg mod skader pga. lynnedslag

Skader pga. lynnedslag i et offshore vindenergianlæg er pga. dårlig tilgængelighed ekstremt dyre.

Med totalløsningerne fra Phoenix Contact til overspændingsbeskyttelse og Condition Monitoring kan du holde disse omkostninger mest muligt nede.

POWERTRAB-overspændingsbeskyttelse beskytter dit elektriske udstyr pålideligt. Lynstrømsmålesystemet LM-S overvåger rotorbladene for lynstrømme og informerer dig straks online.

Redundanskoncepter

Højeffektstyringer i styreskabet  

Redundante styringskoncepter for maksimal tilgængelighed

Fejssikre automatiseringssystemer er et must i vindenergianlæg på offshore-området. Løsningen: Redundant opbyggede styringskoncepter på grundlag af den højtydende styring RFC 460R.

Således kan du også i udstrakte vindparker sikre dig, at automatiseringen hele tiden fungerer, for hvis en kontroller falder ud, springer en anden straks til.

Tilslutningsteknik

Tilslutningsteknik fra Phoenix Contact  

Robust tilslutningsteknik til barske omgivelser

Fra konfektionerbare industrimultistik i metal- og kunststofudformning til salttågebestandige rækkeklemmer til næsten ethvert tværsnit og med tidsbesparende tilslutningsteknik – som eksperter i tilslutningsteknik kan vi også til dit offshore vindenergianlæg levere den passende teknologi.

En fordel for dig: Spar tid og plads vha. kompakt tilslutningsteknologi, som er nem at betjene, helt fra sensor til kontrolrum.

Sikker fjernkontrol på offshore-området

Standardiserede protokoller og sikkerhedsløsninger sørger for sikker kommunikation. Med Phoenix Contact kan du være foran med vedligeholdelse og procesoptimering og således spare omkostninger.

Overvåg vindenergianlæg og vindmølleparker med fjerntilslutningsteknologi og softwarebiblioteker. Så er du til enhver tid informeret om alle generiske måleværdier. Anvendelse af protokoller som ODP eller IEC 60870-5-101/104 gør en forbindelse mellem vindenergianlæg og kontrolcenter mulig.

Fjernkontrol på offshore-området

Løsninger til sikker kommunikation mellem offshore vindenergianlæg og kontrolrum

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Lynstrømsmålesystem LM-S

LM-S overvåger vindmølleparken i Guangxi, der har en ydelse på 1,5 Megawatt.

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk