Nacelle

Nacelle

Optimal udnyttelse af vinden

Placér din vindmølle så godt som muligt i forhold til vinden og øg dermed din indtjening.

For at kunne spore nacellen optimalt efter vinden, skal mange komponenter gribe ind i hinanden. Data fra vindmålingen evalueres kontinuerligt og sammenlignes med anlæggets måde at forholde sig på.

Gennem sikker tilstandsovervågning kan det sikres, at vindenergianlægget hele tiden er indstillet optimalt og dermed producerer det bedst mulige udbytte. Ud over den pålidelige drift af anlægget skal det også være muligt at etablere en sikker tilstand under servicearbejde.

Dine fordele

  • Pålidelig vindsporing takket være højdisponible styringssystemer
  • Optimal dataoptagelse til vindsporing med løsninger til vindmåling
  • Beskyttelse af mennesker og maskiner takket være effektive sikkerhedssystemer

Vindsporing

Løsning til vindsporing  

Skræddersyede løsninger vedr. yawing

Sørg for optimal vindsporing med effektiv styring af motorer.

Til alle opgaver vedr. yawing kan du hos Phoenix Contact finde skræddersyede løsninger, helt fra robust kabling med industrimultistik til styringssystemer.

Vindmåling

Løsning til vindmåling  

Via vindmålemaster kan du registrere vindens styrke og retning.

Informationer om vindens styrke og retning er essentielle for et vindenergianlægs funktion. Funktionel sikkerhed og maksimal pålidelighed for komponenterne spiller derfor en stor rolle.

Vi tilbyder dig totalløsninger, hvormed du til hver en tid vil være informeret om alle relevante størrelser. Behandlingen af data kan så foregå både hardware- og software-baseret, f.eks. med den sikre analogværdibearbejdning SAFE AI.

Beskyttelse og sikkerhed

Gear vindkraftanlæg  

Med Safety-produkterne realiserer du sikkerhedsfunktionerne effektivt i dit anlæg

En sikker tilstandsovervågning i vindmøller er serviceteknikerens livsforsikring.

Med sikkerhedsafbrydere kan du nemt realisere nødstop-funktioner. De kan tilpasses individuelt, og det gør det muligt at kombinere flere sikkerhedsfunktioner.

Sikkerhedsløsningerne fra Phoenix Contact egner sig ikke kun til sammenkoblede systemer, men også til stand alone-applikationer.

Løsninger til kompleks anlægsovervågning

For at kunne gøre levetiden for komponenter som gear og generator så lang som mulig skal driftsbetingelserne overholdes optimalt.

Til det formål skal der registreres en stor mængde sensormåleværdier, ud fra hvilke anlægsstyringen kan overvåge tilstanden. Desuden skal sikkerhedsfunktionerne og vindmålingsenhederne være gnidningsfrit integreret i systemet.

Løsninger til kompleks anlægsovervågning

Løsninger til tilstandsovervågning af dit anlæg, som du kan forlænge levetiden for komponenter som gear og generator med.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11