Vandudvinding

Vandudvinding

Sikring af forsyning

Overvåg og regulér din drikkevandsforsyning – med løsninger udviklet af Phoenix Contact.

Tilbage til Drikkevandsforsyning

Kategorier

Drikkevand udvindes af forskellige kilder, som f.eks. grund- og overfladevand. Afhængig af kvaliteten af hhv. grund- og overfladevand findes der forskellige behandlinger i forbindelse med drikkevandsforsyningen.

Phoenix Contact tilbyder løsninger til forskellige anvendelser. Dette omfatter pålidelig overvågning og styring af decentrale brønde, udvindingstårne og vandtanke takket være standardiseret fjernkommunikation.

Dine fordele

  • Protokolkonvertering af IEC 60870-5-104, IEC 60870-5-101, Modbus/RTU, Modbus/TCP i IEC 60870-5-104 eller IEC 60870-5-101
  • Enkel integration af decentrale stationer i anlægsnetværket takket være forprogrammerede funktionsblokke
  • Intelligent beholderstyring takket være kontrolleret styring af frekvensomformere

Intelligent mængdestyring med Waterworx

Drikkevandsbrønd med styreskab  

Styring af brøndpumper med Waterworx

For at opnå en optimal udnyttelse af brøndpumper ved udvinding af grundvand er intelligent beholderstyring påkrævet.

Med funktionsblokke i biblioteket Waterworx kan du sørge for målrettet styring af frekvensomformerne og dermed for en kontrolleret forsyningsydelse.

Lang levetid for anlægget

Vandudtagstårn  

Løsninger for høj rådighedstid for anlægget

For at styre fremgangsmåder til fremstilling af drikkevand fra overfladevand, er det nødvendigt med pålidelig databehandling af målte værdier, som f.eks. turbiditet, pH, ledningsevne og temperatur.

Fremtidssikrede lyslederkabling, omfattende overspændingsbeskyttelseskoncepter og redundante Ethernet-netværk muliggør lang levetid for anlægget.

Protokolkonvertering til fjerntilslutningsteknologi

Screenshot Resygate Webtool  

Enkel konvertering i gængse fjernkontroller

Med fjerntilslutningsteknologi fra Phoenix Contact kan du på en pålidelig måde overvåge decentrale stationer, som f.eks. filtrering på bredden.

Protokolkonverteren Resygate oversætter mange gængse kommunikationsprotokoller til standardiserede fjerntilslutningsprotokoller og derved spares udgifter til grænseflader i styresystemet.

Økonomisk protokolkonvertering

Samlet overførsel af procesdata fra forskellige fjernkontrolstationer til kontrolrummet via standardiseret fjernkommunikation, som f.eks. IEC 60870-5-104.

Protokolkonverteren Resygate bundter dataene og overfører dem sikkert til kontrolrummet På den måde har du hele tiden overblik over alle eksterne stationer.

Topologi: Økonomisk protokolkonvertering

Protokolkonvertering af IEC 60870-5-104, IEC 60870-5-101, Modbus/RTU, Modbus/TCP i IEC 60870-5-104 eller IEC 60870-5-101

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk