Behandling af slam

Behandling af slam

Effektiv og sikker

Udfør en energioptimeret og pålidelig behandling af slam – med løsninger fra Phoenix Contact.

Ved behandling af spildevand er der mange faste stoffer i form af slam. Målet er at viderebearbejde eller fjerne disse så effektivt som muligt. Desuden bliver det resulterende slam behandlet sådan inden bortskaffelse, at det i høj grad mister sin evne til at rådne.

Der er forskellige metoder til slambehandling som forrådnelse af slam, slamfortykkelse, -stabilisering og -tørring. I alle processer er en energieffektiv og pålidelig drift af stor betydning. Phoenix Contact tilbyder et bredt program af løsninger inden for energidataregistrering til lagring af driftsdata og vurdering i kontrolrummet.

Dine fordele

  • Sikker lagring og behandling af driftsdata
  • Skræddersyet rapportering takket være fleksibel dataregistrering og -vurdering
  • Løsninger til funktionel sikkerhed ved spildevandsapplikationer

Pålidelig lagring af driftsdata

Registrering af måleværdi ved vandindledning  

Registrering, lagring og arkivering af måleværdier

Ved vandindledning via afløbskonstruktionen registreres og lagres der forskellige måleværdier De danner grundlag for den samlede protokollering og analyse.

Med den pålidelige datastyringssoftware ACRON til registrering, langtidsarkivering og vurdering af driftsdata kan du til hver en tid nemt oprette udførlige rapporter.

Energidataregistrering for en energieffektiv drift

Energidataregistrering  

Energieffektiv styring af pumper og omrørere

Ved tørring og rensning af kloakslam er det vigtigt at have en energieffektiv styring af pumper og omrørere.

For at spare energi og dermed driftsomkostninger er der behov for forskellige måleværdier som spænding, strøm og elektrisk strøm. Vi tilbyder meget forskellige strømmålingsenheder til gængse grænseflader såsom Modbus, PROFINET og PROFIBUS.

Løsninger til en sikker drift iht. Maskindirektivet

Styreskab med produkter til funktionel sikkerhed  

Løsninger til funktionel sikkerhed

Bundfældning anvendes i slamafvanding til fortykkelse af overskydende og udrådnet slam og kører på mere end 3000 U/min. Her spiller sikkerhed for menneske og maskine en vigtig rolle.

Phoenix Contact tilbyder sikre løsninger og pålidelige serviceydelser inden for funktionel sikkerhed, med hvilke du kan overholde alle retningslinjer.

Sikkerhedskoncept for bundfældning

Safety Bridge-modulerne behøver ingen overordnet sikker kontroller. I stedet er der et logikmodul, der kan programmeres af brugeren i et særligt sikkert udgangsmodul. Hvis den sikre detektering af omdrejningstal registrerer overspeed eller en af de mange nødstop aktiveres, slukker logikmodulet de to bundfældningsdrev og om nødvendigt også forbundne aggregater, som f.eks. slampumper.

Topologi: Sikkerhedskoncept for bundfældning

Udfør dit sikkerhedskoncept med Safety Bridge-moduler

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk