Mekanisk forbehandling

Mekanisk forbehandling

Effektiv forbehandling

Stol på de pålidelig løsninger til et problemfrit forløb for den mekaniske forbehandling.

Ved den mekaniske forbehandling fjerner sier og sandfang grove urenheder og mineralske faste stoffer, som f.eks. sten eller glassplinter. På den måde undgås forstoppelser og en optimal biologisk rensningsproces kan indledes. For at opnå en omtrent vedligeholdelsesfri drift af rensningsanlægget er der behov for en pålidelig kontroller og overvågning af luftning, motorer og ventiler.

Phoenix Contact tilbyder pålidelig løsninger, som opfylder kravene til omgivelser, og som sørger for et problemfrit forløb for processen. Herunder hører modulære styringsløsninger, egensikre ind- og udgangsmoduler samt kommunikationsløsninger.

Dine fordele

  • Pålidelig anlægsovervågning med totalløsninger til mange signaltyper
  • Kommunikationsløsninger til enhver infrastruktur med teknik til Ex-området
  • Høj grad af tilgængelighed for motorstyringsteknikken takket være den standardiserede tilslutning af frekvensomformere med PROFINET.

Egensikker signalregistrering

I/O'er til egensikker signalregistrering  

Sikker signalregistrering i Ex-områder

I Ex-områder, f.eks. ved grove og fine sier, er det nødvendig med en sikker signalregistrering. Til det formål tilbyder Phoenix Contact et omfattende produktprogram mht. det eksplosionsfarlige område.

Du kan installere din I/O-station i zone 2, mens sensorer og aktuatorer installeres i zone 0, 1 eller 2 alt efter behov.

Pålidelig wireless kommunikation

Trådløst modul til kommunikation i rensningsanlægget  

Pålidelig kommunikation via Trusted Wireless 2.0

Phoenix Contact tilbyder løsninger til trådløs styring af bevægelige anlægsdele, f.eks. i sandfanget, via effektive trådløse forbindelser med Trusted Wireless 2.0.

Udnyt fordelene ved en hurtig og enkel idriftsættelse uden programmering takket være en enkel adressetildeling for ind- og udgangsmoduler.

Standardiseret tilslutning af frekvensomformere via PROFINET

Sand- og fedtfang  

Tilslutning af frekvensomformer via PROFINET

I sand- og fedtfanget er den høje tilgængelighed af motorstyringsteknik af stor betydning, da blæseren skal være uafbrudt for at overholde flowhastighed. Kun på den måde kan bundfældning af faste stoffer sikres.

Tilslutning af frekvensomformeren med fremtidsteknologien PROFINET sikrer en standardiseret og pålidelig integrering i automatiseringssystemet.

Dataregistrering fra Ex- og ikke-Ex-området

En enkel integration af alle decentrale værker i anlæggets netværk, som f.eks. sand- og fedtfanget, er mulig via PROFINET.

Signalerne fra eksplosionsfarlige områder, som f.eks. området med sier ved sandfanget, registreres vha. egensikre ind- og udgangsmoduler og overføres pålideligt til kontrolrummet.

Topologi: Dataregistrering fra Ex- og ikke-Ex-området

Tilslut decentrale anlægsdele til styringsteknikken via PROFINET.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk