Efterrensning

Pålidelig anlægsdrift

Pålidelig anlægsdrift

Vi tilbyder løsninger til trådløs datakommunikation og afbrydelsesfri drift af dit anlæg.

Den faste slam bestående af udfældede fosfater og bakterier pumpes dels i efterrensningsbeholderen og føres dels tilbage i behandlingsprocessen, hvor vandet forsynes med nye bakterier. Her overvåges slamniveauet for at beregne den nøjagtige mængde, der skal tilbageføres. For at få optimal vandkvalitet overvåges desuden værdierne for pH, turbiditet og nitrat.

Med løsninger fra Phoenix Contact kan du sørge for en afbrydelsesfri drift af dit anlæg og har takket være den trådløse procesdatakommunikation hele tiden et øje på dit anlæg.

Dine fordele

  • Pålidelig datakommunikation til bevægelige eller svært tilgængelige anlægsdele
  • Kun lidt arbejde i forbindele med installation og vedligeholdelse takket være Bluetooth-kommunikation
  • Afbrydelsesfri anlægsdrift med pålidelig beskyttelse til motorer

Hybridmotorstyring med integreret sikkerhedsfunktion

Bio-P tank  

Afbrydelsesfri drift og motorbeskyttelse takket være hybridmotorstarter

I de biologiske fosforelimineringstanke (forkortet bio-P tanke) bliver det fosfor, der er indeholdt i spildevandet fjernet vha. de bakterier, der er i slammet.

4-i-1 hybridmotorstarterne i CONTACTRON-familien beskytter motorer pålideligt og muliggør afbrydelsesfri drift. De integrerede sikkerhedsfunktioner realiserer derved alle krav til nødstop.

Sikker kommunikation af procesdata via Bluetooth

Efterklaringsbassin  

Omkostningseffektiv overførsel af procesdata med Bluetooth

Særligt ved roterende anvendelser er slæberinge et problem i datakommunikationen. Med Bluetooth-moduler fra Phoenix Contact kan bevægelige eller svært tilgængelige automatiseringskomponenter nemt, pålideligt og kosteffektivt integreres i et PROFIBUS- eller Ethernet-automatiseringsnetværk.

Gør brug af fordelene ved Bluetooth-teknologien, også til overførsel af digitale og analoge procesværdier.

Forlængelse af anlæggets levetid gennem overspændingsbeskyttelse

Overspændingsbeskyttelse i efterrensningen  

Løsninger til overspændingsbeskyttelse i efterrensningen

I vandsektoren er tilgængelighed af målesignaler, datakommunikation og kontrolteknologi en forudsætning for sikker anlægsdrift. Lange kommunikationsstrækninger og koblingshandlinger i store pumper og drev gør anvendelse af overspændingsbeskyttelse nødvendig.

Vores komplette koncept til overspændingsbeskyttelse tilbyder komfortable, installationsfærdige løsninger til alle anvendelsessituationer.

Trådløs datakommunikation med Bluetooth til efterrensningen

Uanset om der bruges PROFIBUS eller PROFINET: Du opnår den optimale vandkvalitet takket være en sikker overvågning af efterrensningsprocessen. Brug Bluetooth som et billigt alternativ til f.eks. slæberinge.

Procesværdier fra efterrensningsbassinerne kan pålideligt overføres til det overordnede styringsniveau. Undgå fejlbehæftet slæberingsoverførsel, der ofte resulterer i høje installations- og vedligeholdelsesomkostninger.

Topologi: Trådløs datakommunikation med Bluetooth til efterrensningen

Overfør procesværdierne sikkert til styringsniveauet via Bluetooth

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk