Biologisk rensning

Biologisk rensning

Kernen i rensningsanlægget

Med løsninger fra Phoenix Contact kan du sørge for en optimal rensningsproces for spildevandet.

Kernen i rensningsanlægget er den biologiske rensning. Den præcise styring af procesvariabler, såsom oxygenindholdet i beluftningstanken, er en forudsætning for optimal renseproces af spildevandet og det effektive arbejde i hele anlægget.

Spar energi gennem målrettet regulering af beluftningsmængden. Specielle funktionsblokbiblioteker, nøjagtige energimåleapparater, sikre netværkskomponenter og modulær kontrolteknologi bidrager til en effektiv drift af anlægget.

Dine fordele

  • Sikker kommunikationsteknik fra målested til kontrolrum
  • Fleksible trådløse løsninger med forskellige radioteknologier til forskellige anvendelser, som f.eks. Trusted Wireless, Bluetooth, WLAN (IEEE 802.11) og GSM/GPRS
  • Effektiv anlægsdrift takket være forprogrammerede funktionsblokke

Enkel tilslutning af branchetypiske måleapparater

Måleapparater og pumper  

Enkel tilslutning af branchetypiske måleapparater

Forprogrammerede funktionsblokke i Waterworx-biblioteket forenkler den producentuafhængige tilslutning af måleapparater og pumper betydeligt.

De registrerede måleværdier, såsom doseringsmængde og påfyldningsniveau registreres pålideligt med den modulære kontroller i 300-klassen og overføres til styresystemet.

Trådløs procesdataoverførsel

Styreskab med produkter til trådløs dataoverførsel  

Trådløs kommunikation via WLAN

Ved modernisering af anlægsdele som luftningstanken opstår der ofte høje omkostninger til den efterfølgende udlægning af kabler.

En trådløs kommunikation via WLAN er et fleksibelt og billigt alternativ til kommunikation af procesdata fra felten til kontrolrummet.

Energieffektiv luftningsregulering

Anlæg til luftningsregulering  

Kør med energieffektiv luftningsteknik

Den energiintensive iltning i beluftningstanken overvåges løbende.

Modulære styringsløsninger og funktionsblokbiblioteket Waterworx sørger for en energieffektiv drift af frekvensomformer og luftningsteknik.

Trådløs dataoverførsel fra luftningstanken til kontrolrummet

Moderne Wireless-kommunikation giver dig den nødvendige fleksibilitet til enhver anvendelse. Procesdata kan udveksles mellem de enkelte værker som f.eks. doseringsstation og luftningstank med PROFINET via WLAN. Alle relevante procesværdier overføres på en sikker måde til kontrolrummet.

Topologi: Trådløs dataoverførsel fra luftningstanken til kontrolrummet

Wireless-kommunikation giver dig mulighed for at få trådløs procesdataoverførsel

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk