Gadebelysning

Gadebelysning

Effektiv styring af belysning

Moderne belysningsløsninger sørger for mere attraktivitet og sikkerhed på gader og pladser.

Tilbage til Gadetrafik

Kategorier

Gadebelysningens eksisterende infrastruktur skal leve op til nye tekniske og økonomiske udfordringer. En forhøjelse af sikkerhed og attraktivitet på gader og pladser står i centrum. Byplanlæggere satser på energibesparende løsninger med minimal vedligeholdelse.

Med innovative systemer til lysstyring fra Phoenix Contact styres belysningen behovsorienteret fra kontrolrummet via standardiseret fjerntilslutningsteknologi. Fleksible koblingsscenarier muliggør her en effektiv kobling.

Dine fordele

  • Væsentlig reducering af vedligeholdelses- og energiomkostninger via diagnose og overvågning af alle stationer i styresystemet
  • Overførsel af alle data til vurdering og arkivering via mobiltelefoni til kontrolrummet
  • Automatisk styring af belysning ved hjælp af kalenderindføringer i tilfælde af en kommunikationsfejl

Decentral styring og registrering

Styring af gadebelysningssystem  

Behovsorienteret styring af belysningen

Kontrollér gadebelysningssystemer effektivt og frem for alt energibesparende.

Med vores automatiseringssystem kommunikeres via standardiseret fjerntilslutningsteknologi. Belysningen kobles behovsorienteret og afhængigt af skumringsforløbet.

Beskyttelse

Totalløsning til overspændingsbeskyttelse  

Beskyttelse mod overspændinger

Overspændingsskader reducerer besparelsespotentialet for energibesparende LED-gadebelysning væsentligt. Med komplette løsninger til overspændings- og apparatbeskyttelse holdes omkostningerne så lave som muligt.

Overspændingsbeskyttelsesenhederne BLOCKTRAB beskytter det elektriske udstyr pålideligt.Installationen direkte i lampen eller i kabelovergangskassen er enkel.

Kontinuerlig udveksling af data

Datamanagement i kontrolrummet  

Adgangssikker overførsel af data

Alle stationer skal være koblet sammen med kontrolrummet, så fjerne anlæg kan overvåges, måleværdier kan analyseres og data kan arkiveres. ODP-serveren muliggør en adgangssikker fjernovervågning af data.

Kabeltilsluttet eller via mobiltelefoni kan data udveksles kontinuerligt mellem gadebelysningsfordelere og SCADA-system.

Effektiv styring af gadebelysning pr. M2M-kommunikation

I det samlede system overtager melde- og styreenheden TC Mobile I/O X300 styringen af lysbånd i gadebelysningsfordeleren. Kommunikationen sker over en ODP/OPC-server via mobiltelefoni.

Den enkle styring af effektkontaktoren i gadebelysningsfordeleren muliggør natkobling, skumringskobling og en særskilt kobling af fodgængerfelter. Meldeenheden overfører og protokollerer decentrale ind- og udkoblingstider. Ved et eventuelt kommunikationssvigt garanteres den statiske indkobling af gadebelysningen tidsstyret.

Topologi: Styring af gadebelysning  

Behovsorienteret styring af gadelys

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk