Protokolåben tilslutning af automatiseringsløsninger til kontrolrummet

Oversigt

Kontrolrum  

I kontrolrummet samles alle relevante informationer

  • I den trafikale infrastruktur skal vidt forskellige deltagere med vidt forskellige protokoller integreres i styresystemerne.
  • Phoenix Contact har systemer, hvis grænseflader understøtter mange automatiseringsprotokoller og bruger forskellige overførselsmedier.
  • Til en effektiv integration af decentrale anlægsdele fås grænsefladekonvertere, protokolkonvertere og datakoncentratorer.

Anvendelse

Protokolkonverter Resygate  

Protokolkonverter til en effektiv integration af decentrale anlægsdele

Ved de fleste applikationer inden for trafikal infrastruktur er der tale om strukturer, som i løbet af årene fortsat er blevet moderniseret og udvidet.

Leverandører af enkeltkomponenter eller systemer konfronteres dermed igen og igen med spørgsmål om bestemte kommunikationsprotokoller. For et væsentligt aspekt ved kommunikationen er integrationen i et styresystem eller i kontrolrum, som typisk forudsætter bestemte protokoller eller mekanismer.

Løsning

TC Mobile I/O X200  

Enkel fjernvedligeholdelse via mobiltelefoni

Produkter og systemer fra Phoenix Contact har forholdsvist mange muligheder for tilslutning af automatiseringsløsninger til kontrolrummet. Kontrolteknologien tilbyder brugeren anvendelsesprotokoller og mekanismer fra den klassiske automatisering samt informationsteknologien.

Til kommunikation i kontrolrum og styresystemer skal alle medier derudover understøttes. Hos Phoenix Contact fås derfor komponenter til trådbunden, trådløs kommunikation samt egne eller offentlige netværk. Brugeren får alle relevante data fra fieldapplikationen i realtid til styresystemet.

Skalerbare og nøjagtige løsninger til applikationen
Fra den enkle integration af enkelte fieldkomponenter til forkomprimerede, pc-baserede gateways har Phoenix Contact den nøjagtigt passende løsning. Sortimentet og båndbredden, som dermed er tilgængelig til kommunikationsanvendelse til styresystemer, er enestående. Ved hjælp af intelligente funktioner og komponenter gemmes dataene midlertidigt efter behov, sikres lokalt, sendes på bestemte tidspunkter eller leveres cyklisk. Årtiers erfaringer fra hundredevis af kundeprojekter anvendes kontinuerligt i videreudviklingen af komponenter og systemer.

Topologi: Tilslutning til kontrolrum  

Gennemgående integration i styreniveauet

Dine fordele

  • Løsninger til alle kommunikationsveje takket være bredt produktsortiment til egne og offentlige net, wireless osv.
  • Passende til vidt forskellige applikationer og anlægsstørrelser takket være skalerbare softwarefunktioner
  • Optimal integration i eksisterende systemer takket være standardiserede Ethernet- og fjernvedligeholdelsesprotokoller
  • Brancheoverlappende kompetence i remote-kommunikationen med mange kundeprojekter inden for alle størrelser og anvendelser

Produkter

BeskrivelseTypeVarenr.
Program-/konfigurationshukommelse inklusive SQL-databasetilslutning, fjernkommunikation osv.SD FLASH 2GB APPLIC A2701190
ProtokolkonverterF.eks. RESYGATE 30002400129
Styresystem-softwareACRON2400115
FjernstyringsunderstationerAX ODP SERVER 5FU2700391
BeskrivelseTypeVarenr.
Program-/konfigurationshukommelse inklusive SQL-databasetilslutning, fjernkommunikation osv.SD FLASH 2GB APPLIC A
ProtokolkonverterF.eks. RESYGATE 3000
Styresystem-softwareACRON
FjernstyringsunderstationerAX ODP SERVER 5FU

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11
Referrer:

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk