Effektiv styring af gadebelysning vha. Cloud-tilslutning

Oversigt

LED-gadebelysning  

LED-belysning er i dag standard og har mange ekstrafunktioner

  • For brugere af gadebelysningsanlæg er en effektiv og energibesparende styring af anlæg af største betydning.
  • Phoenix Contact tilbyder skalerbare systemer, fra enkle koblingsprocesser til komplekse belysningsalgoritmer.
  • Phoenix Contact har allerede i dag den passende teknologi til fremtidige opgaver eller ændringer af angivelser for offentlige anordninger (f.eks. videoovervågning).

Anvendelse

Produkter til styring af lyspunkter  

Produkter til styring af lyspunkter

Ved belysning af gader, offentlige pladser, fodgængertunneler og lignende anordninger er LED-teknologien i dag førstevalg og løser konventionelle belysningskoncepter konsekutivt.

Her udnyttes LED-teknologiens store potentiale typisk. Den rene udskiftning af lyskilder er godt nok meningsfuld, men ikke effektiv alene uden ekstra foranstaltninger. Først gennem optimal styring af belysningslegemer opnås enorme besparelsespotentialer ved hjælp af energieffektiv drift. Moderne gadebelysning bør derudover indeholde ekstra anvendelsesmuligheder via den rene belysning.

Løsning

LED-lampe  

LED-lampe

Til gadebelysning har Phoenix Contact produkter og systemløsninger, som enten kan integreres af producenter af belysningssystemer eller indbygges som ekstramoduler til driften.

Sortimentet strækker sig fra elektromekaniske produkter til en årtier lang drift til tilslutning af lyspunkter til Cloud-systemer. Således udvikles f.eks. ladesystemer til elektromobilitet, som integreres direkte i lysmasten. Producenten af lampen tilbydes dermed også standardiserede grænseflader til afregningsstyring baseret på Cloud-teknologien.

Tilpasning af applikationen til brugerens individuelle krav

Kommunen eller brugeren af belysningsløsningen afgør, med hvilke ekstra kendetegn installationen skal udstyres. Mulighederne strækker sig fra enkel kobling med tilsvarende angivelser til integration af registerdata og webanvendelse.

Phoenix Contact betjener allerede i dag fremtidige tendenser inden for moderne, bymæssig infrastruktur, som forstærket kræver en sammensmeltning af flere anvendelser i lyspunktet. Ikke kun sammenkobling af lamper, men også tilvejebringelse af et offentligt WLAN-net kræves stadig oftere. Dertil kommer en væsentlig forøgelse af videoovervågning samt en stærkt stigende andel af elektrisk drevne køretøjer. Til netop disse opgaver udvikler Phoenix Contact produkter, som kan kombineres ved sammensætning af belysningsløsningen, og som kan udvide funktionsomfanget afhængigt af krav. Derfor spiller tilvejebringelsen af data til diverse Cloud-anvendelser en vigtig rolle.

Derudover kan data fra klassiske webanvendelser bruges til en energieffektiv drift. Det kan eksempelvis være detaljerede vejrdata eller nye angivelsesparametre fra kommunens administrationskalender, som påvirker styringen af et gadekøretøjs belysning væsentligt.

Topologi laderegulator  

Laderegulator til forskellige anvendelser

Dine fordele

  • Fremtidssikkert system takket være modulær opbygning og Cloud-tilslutning
  • Skalerbare belysningsløsninger afhængigt af anvendelse gennem integration af ekstra funktioner
  • Mangeårig teknologierfaring takket være mange iværksatte produkter

Produkter

BeskrivelseTypeVarenr.
GPRS-meldesystem til fjernstyring af udgangeTC MOBILE I/O X3002903807
AC-ladestyringF.eks.: EM-CP-PP-ETH2902802
Overspændingsafleder type 2F.eks.: BLT-T2-1S-320-UT2906101
Trådløst modul - Access-PointFL WLAN 51002700718
BeskrivelseTypeVarenr.
GPRS-meldesystem til fjernstyring af udgangeTC MOBILE I/O X300
AC-ladestyringF.eks.: EM-CP-PP-ETH
Overspændingsafleder type 2F.eks.: BLT-T2-1S-320-UT
Trådløst modul - Access-PointFL WLAN 5100

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
Referrer:

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk