Løsning til programmering af solcelleprojekter

Oversigt

Softwarebiblioteket Solarworx  

Softwarebiblioteket Solarworx

  • For at sikre pålidelig drift af solcelleanlæg skal alle komponenter kunne modstå krævende betingelser.
  • Færdige funktionsblokke understøtter den ukomplicerede idriftsættelse af vekselrettere eller energimåleapparater.
  • Systemintegratorer og brugere har stor glæde af SunSpec®-kompatible funktionsblokke.

Anvendelse

For at sikre effektiviteten i fotovoltaiske systemer skal alle komponenter kunne modstå de krævende forhold i en lang periode på pålidelig vis. Men selv den bedste hardware kan kun idriftsættes enkelt og fejlfrit, hvis den nødvendige software er gennemprøvet og godkendt.

Eksisterende funktionsblokke muliggør udnyttelse af forskellige vekselrettere eller energimåleapparater uden den besværlige analyse af protokollen. På den måde kan der i programmeringen fokuseres på databearbejdning og kommunikation.

Løsning

Funktionsblokke i Solarworx  

Færdige funktionsblokke letter implementeringen af fotovoltaik-projekter

Phoenix Contact tilbyder softwarebiblioteker specielt til fotovoltaiske anlæg, som hele tiden bliver udvidet med flere funktioner.

Færdige funktionsblokke giver en ukompliceret kommunikation med vekselrettere. De tillader f.eks. udlæsning af generelle vekselretterinformationer som f.eks. serienummer eller vekselrettertype. Derudover kan også fotovoltaiske sporingssystemer styres og alle gængse AC- og DC-måleværdier bestemmes, som f.eks. den aktuelle forsyningsydelse eller udbyttet. Registrering af vekselretterspecifikke event- og statusmeldinger er heller ikke noget problem. Produktprogrammet afrundes med funktionsblokke og en programskabelon til regulering af reaktiv strømforsyning af et solcelleanlæg.

Phoenix Contact understøtter systemintegratorer og brugere, som anvender den åbne standard SunSpec®, med de funktionsblokke, der er kompatible med den. Den officielle certificering gennem SunSpec®-brugerorganisationen sker i løbet af 2016.

SunSpec® Alliance er en global brugerorganisation med mere end 70 deltagere i solcelle-branchen. Den har til formål at definere kommunikationsstandarder for at muliggøre Plug & Play-løsninger. Det reducerer omkostningerne og kompleksiteten i solcellesystemerne og gør dem mere attraktive for investorerne.

Dine fordele

  • Reduceret engineering takket være forprogrammerede funktionsblokke
  • Pålidelig drift af fotovoltaiske anlæg takket være omfattende test af funktionsblokkene
  • Fleksibilitet takket være den internationalt anvendte programmeringsstandard IEC 61131
  • Kontinuerligt stigende funktionsomfang takket være regelmæssig udvidelse af modulbiblioteket

Produkter

BeskrivelseTypeVarenummer
Licensfrie softwarebiblioteker til PC Worx, specielt til implementering af fotovoltaiske projekterSOLARWORX2403108
Funktionsblokbiblioteket SolarAdvanced til kommunikation med komponenter fra andre producenter, licensnøgle på SD-kortSD FLASH 2GB APPLIC A2701190
Funktionsblokbiblioteket SolarAdvanced og funktionsblokbiblioteket SolarControl til blindeffektregulering, licensnøgle på SD-kortSD FLASH 2GB SOL-PWR-CTR2400182
BeskrivelseTypeVarenummer
Licensfrie softwarebiblioteker til PC Worx, specielt til implementering af fotovoltaiske projekterSOLARWORX
Funktionsblokbiblioteket SolarAdvanced til kommunikation med komponenter fra andre producenter, licensnøgle på SD-kortSD FLASH 2GB APPLIC A
Funktionsblokbiblioteket SolarAdvanced og funktionsblokbiblioteket SolarControl til blindeffektregulering, licensnøgle på SD-kortSD FLASH 2GB SOL-PWR-CTR

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
Referrer:

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk