Selvstændig energiforsyning

Selvstændig energiforsyning

Til krævende miljøer

Robuste løsninger og komponenter til fotovoltaiske hybridsystemer trodser selv de mest barske miljøpåvirkninger.

Ud over forsyning af private husholdninger bruges fotovoltaiske hybridsystemer også på det industrielle område, f.eks. til afsaltning af havvand, i minedrift, i landbrugsbedrifter samt til forsyning af fjerntliggende ferieanlæg.

Fotovoltaiske hybridsystemer installeres ofte under ekstreme klimatiske betingelser. Derfor er det ikke blot energiproduktionsenhederne, lagringsenheden og vekselretteren, der skal trodse de barske omgivelser, men også de komponenter, der er nødvendige for deres styring og regulering. Løsningerne og komponenterne fra Phoenix Contact opfylder disse krav på bedste vis.

Dine fordele

  • Effektivitetsforøgelse af dit fotovoltaiske hybridanlæg via overvågning og registrering af energi- og effektdata
  • Stor fleksibilitet, takket være muligheden for udvidelse af de kompakte kontrollere og stor funktionsalsidighed for I/O-systemerne
  • Seriel protokol til kommunikation med vekselretterne

Måling af energi

Effektmåleklemme i applikationen  

Alt energiflow registreres takket være effektmåleklemmen

Effektmåleklemmen til det velkendte Inline-I/O-system registrerer alle de spændinger, strømme og effekter, der er skabt af de fotovoltaiske hybridsystemer.

Industritestede komponenter til automatisering og energimåling fås dermed fra en leverandør. Effektmåleklemmen muliggør analyse af vekselstrømværdierne. Øjebliksværdier kan registreres og derefter evalueres.

Regulering af energi

Kompakt kontroller i applikationen  

Den kompakte kontroller muliggør effektiv energistyring

Med de kompakte kontrollere fra Phoenix Contact kan der ikke blot reguleres komplette fotovoltaiske hybridsystemer; der kan også udføres kontinuerlig overvågning og effektiv energistyring.

De giver mulighed for at tilslutte I/O-signaler eller Modbus-deltagere. Via Ethernet-grænsefladen er det muligt at tilkoble flere kontrollere og systemer.

Datagrænseflader

I/O-systemer i applikationen  

Hurtig og enkel datatilslutning vha. I/O-komponenter

Passende til enhver applikation fås et stort sortiment af I/O-moduler og diverse funktionsklemmer.

På den måde kan du registrere analoge og digitale data med et modul, som kan tilføjes fleksibelt til kontrolleren.

Energiforsyning også i fjerntliggende områder

For at sikre en pålidelig drift af fotovoltaiske hybridsystemer skal alle systemets komponenter være optimalt afstemt efter hinanden. Til styring og regulering af den samlede applikation kan der anvendes en kompakt kontroller fra Phoenix Contact.

Den arbejder som en energistyring og sørger for at de energimængder, der behøves af forbrugerne, står til rådighed på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted.

Selvstændig energiforsyning

Automatiseringsløsninger leveres også til ekstreme omgivelser

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk